Sora Claudiei Pavel a fost șapte ani cu un bărbat care și-a bătut joc de ea. Din cauza lui a fugit în SUA!

.

Sora Claudiei Pavel, Paula, a petrecut doar o noapte la 'Ferma', fiind eliminată din show pentru că a încălcat regulamentul. Prezența ei acolo, însă, nu a rămas fără ecou. Despre Paula nu se știu multe lucruri, dar se pare că aceasta are un trecut amoros la fel de complicat și dureros ca al celebrei sale surori.

Sora Claudiei Pavel, Paula, este cel mai mare sprijin al Claudiei și singurul om pe care se poata baza total, inclusive în creșterea fiul său, Noah. Paula a fost întotdeauna alături de celebra sa soră, inclusiv în războiul acesteia cu Brigitte Sfăt la 'Ferma', când fosta soție a lui Ilie Năstase i-a aruncat vorbe grele. Iată că, o dată cu participarea Paulei la 'Ferma', chiar dacă o singură noapte, din cauza faptului că a încălcat regulamentul, ies la iveală detalii incredibile despre viața make-up artistului.

sora Claudiei Pavel

Paula și Claudia Pavel sunt extrem de apropiate

Sora Claudiei Pavel a fost șapte ani cu un bărbat violent

Se pare că dacă până acum s-a aflat în umbra mult mai celebrei sale surori, Paula a avut un trecut amoros la fel de complicat ca al Claudiei. Lucrurile au stat poate chiar mai rău în cazul său, după cum a povestit la un moment dat pentru Tango, când a rememorat momente din relația care aproape i-a distrus viața. Atât de dificilă și dureroasă a fost experiența, încât aceasta a decis să facă un gest extrem și s-a mutat în SUA.

sora Claudiei Pavel

Paula Pavel este make-up artist

' N-am avut niciodată visul american. Am visat să călătoresc, dar nu atât de departe. Abia aşteptam să călătoresc, dar nu să mă mut din ţară. În Statele Unite am ajuns din cu totul alte motive, după ce am stat într-o relaţie efectiv abuzivă cu un tip cu care am fost împreună vreo şapte ani de zile şi cu care urma să mă căsătoresc. Mi-am dat seama că nu pot continua așa, că trebuie să plec. (…) Violenţă verbală, fizică, de toate felurile…Am avut relaţia asta de la 21 până la 28 de ani. Atunci eşti cel mai uşor de controlat, o fată fără experienţă de viaţă. El era mai mare decât mine cu vreo doisprezece ani. Sunt traume emoţionale care oricum nu se vor vindeca niciodată în relaţiile cu alţi bărbaţi. Gândirea asta o văd preponderent la românce, în general. Nici măcar nu îşi dau seama ce înseamnă abuz. Sunt forme de abuz în absolut orice din partea bărbaţilor, şi când treci pe stradă, şi când te duci la supermarket. Şi nu e vorba de maniere aici, e vorba de posesivitate, de agresivitate, de alte lucruri. Îţi construieşti un scut împrejurul tău. Eu nu reacţionez urât, dar sunt multe momente în care chiar pun pe cineva la punct, nu tac', a povestit Paula Pavel.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton