Diete de vedete - cum au scăpat de kilogramele în plus celebritățile de la noi. Ce ambiție!

 Pirvu Cristina
.

Se spune că după 30 de ani ar trebui să ne împăcăm cu gândul că regimurile de slăbire nu mai sunt atât de eficiente ca în „tinerețe, kilogramele nu se mai topesc atât de ușor, ba chiar ne îngrașă chiar și apa plată. Zece vedete din România vin să demonstreze exact contrariul. La peste 35 de ani, unele au slăbit considerabil, iar altele se mențin la aceeași greutate ca în adolescență, pentru că nu există „nu se poate atunci când îți dorești să te simți (mai) bine în pielea ta!

Iulia Vântur are o siluetă de invidiat

Iulia Vântur a fost o apariție de senzație pe covorul roșu de la VIVA! Party 2019. Iubita lui Salman Khan a revenit în țară complet schimbată față de silueta cu care ne-a obișnuit, înainte de a se muta în India. Pentru a scăpa de kilogramele în plus, Iulia Vântur a urmat o dietă pe cât de eficientă, pe atât de riscantă și dificilă: dieta ketogenică.

Dieta keto sau dieta ketogenică are drept scop principal recalibrarea metabolismului și pierderea în greutate. Principiul de bază este inducerea unei stări de cetoză fiziologică, asemănătoare cu cea obținută prin post sau pauze alimentare. Regula principală în cadrul dietei keto este aceea că în fiecare zi se vor mânca patru mese, care trebuie să reprezinte 70% grăsimi, 20% proteine și 5% carbohidrați.

Corina Dănilă a slăbit peste 20 de kilograme

Corina Dănilă a fost nevoită să slăbească peste 20 de kilograme din cauza problemelor la coloana vertebrală. La 47 de ani, actrița arată ca în urmă cu 15 ani, când juca în telenovela „Numai iubirea. „Am avut o criză de spate în 13 martie 2017. A venit pe fondul kilogramelor acumulate şi al modificării inclusiv a centrului de greutate.

Iulia VânturIulia Vântur

A fost în primul rând motivarea legată clar de sănătate; sigur că exista şi dorinţa de a arăta mult mai slabă, din respect pentru telespectatori. Am apelat la ajutorul unor specialişti. Fizioterapie, kinetoterapie, nutriţie, endocrinologie. (…) Haotic mâncam, atunci când apucam, prostii, tot ce prindeam, a spus Corina Dănilă. Pe lângă un regim sănătos, Corina a început să facă și mișcare: „La kinetoterapie fac cel mai des bandă, însă nu am voie să alerg, ci pot doar să am un ritm alert în plan înclinat.

Nicoleta Luciu a slăbit 12 kilograme în 8 săptămâni

Nicoleta Luciu a trecut prin două sarcini, dintre care una cu tripleți, care au dus la modificarea corpului său, cândva de Miss România. În urmă cu trei luni, Nicoleta a început operațiunea „silueta de plajă, iar dieta cu ciorbă pe care a ținut-o a scăpat-o de 12 kilograme în opt săptămâni.

Nicoleta Luciu le-a dat mai multe sfaturi fanilor săi din social media: „Fără pâine! Adaugi ce vrei în salată. Să te facă fericită când o mănânci. Pune și semințe! Te saturi mai repede. Se pare că salata de fructe nu este OK în dietă. Eventual, să punem numai mere, fără mango, a explicat Nicoleta Luciu.

Citește continuarea articolului în numărul de iulie al revistei VIVA!. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton