Cum a reușit Elena ex-Mandinga să dea jos 14 kg, în doar câteva luni de la naștere. Artista arată demențial în costum de baie!

 Oana Popoiag
.
Elena Ionescu MandingaElena Ionescu Mandinga

Elena Ionescu, fostă componentă a trupei Mandinga, a născut anul trecut un băiețel. La pachet cu bucuria aferentă, au venit și multe kilograme în plus, cărora Elena le-a venit însă de hac în timp record. În niciun an, a reușit să dea jos, în mod sănătos, 14 kilograme, iar acum arată absolut fabulos.

2018 a fost un an extrem de încărcat emoțional pentru Elena Ionescu, fostă componentă a trupei Mandinga. După ce s-a căsătorit în secret cu iubitul său, modelul și omul de afaceri Dragoș Răzvan, la finalul lui august anul trecut vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

Elena ex-Mandinga a slăbit 14 kilograme în doar câteva luni de la naștere

Preocupată de apectul fizic, cântăreața a luat măsuri imediat după naștere pentru a da jos kilogramele depuse în cele nouă luni. Elena a fost nevoită să apeleze la cezariană din cauza unei intervenții chirurgicale suferite la ochi, dar asta nu a împiedicat-o să intre la sala de sport la doar două săptămâni de la naștere.

Vedeta  a povestit la Antena Stars cum a reușit să de jos în total 14 kilograme, la nici un an după ce a devenit mamă: 'Nu dorm în sală, dar fac destul de mult sport. Am grijă ce mănânc. Am dat vreo 5 kg după ce am născut şi apoi alte 9 kg. Le-am dat repede după ce am făcut foarte mult sport. M-a ajutat şi bărbatul care este nutriţionist. La două săptămâni, am fost la sală, chiar dacă am făcut cezariană.'

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton