Dieta Evei Mendes. Secretul care o ajută pe actriță să arate fabulos la 46 de ani

 Oana Pantazi
.

La 46 de ani, Eva Mendes arată spectaculos, însă… nu fără efort. Actrița are un regim de viață de la care nu se abate. Iată care este dieta Evei Mendes!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La 46 de ani și după ce a născut de două ori, dieta Eveni Mendes a devenit pentru actriță mai mult un mod de viață, pentru că a devenit tributară alimentației sănătoase, dar și sportului. Și cum Ryan Gosling, soțul ei, este cu 7 ani mai tânăr, actrița trebuie să facă eforturi, cu siguranță, pentru a-și păstra aspectul fizic tineresc.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, declarații surprinzătoare despre debutul în televiziune, în urmă cu 10 ani: „Mi-a fost frică. În primul an am păstrat și locul de muncă pe care îl aveam”/ EXCLUSIV

Dieta Evei Mendes, simplă și eficientă

Actrița a povestit într-un interviu că pentru ea cea mai importantă masă a zilei este micul dejun. Iar unul dintre alimentele ei preferate e consumat cu plăcere de cei mai mulți dintre noi. Este vorba despre ouă, iar secretul constă în faptul că proteinele conținute de ou creează o stare de sațietate pe termen lung.

„Eu cred că ouăle sunt magice – poți face atât de multe cu ele! Nu mă complic, așa că mănânc ouă jumări cu o felie de pâine integrală la micul dejun”, a mărturisit actrița.

Cu toate acestea, Eva Mendes a recunoscut că are o slăbiciune pentru produsele de patiserie și în special pentru brioșe, așadar, ocazional, mai consumă câte una alături de cafea în lod de obișnuitele ouă.

„Regret asta mai târziu, pentru că nu e un mod bun de a-mi începe ziua, pentru c nu am destulă energie. Am realizat că, atunci când îmi încep ziua cu sursa potrivită de proteine, asta ajută mult”, a mai spus Eva.

Dieta-Eva-Mendes2Dieta-Eva-Mendes2

Prânzul și cina sunt identice

Ce deosebește dieta Evei Mendes de celelalte regimuri de slăbire? Oricât de plictisitor ar părea, actrița consumă și la prânz, și la cină aceleași alimente, iar această strategie funcționează din plin.

„Am crescut mâncând orez și fasole, așadar am nevoie de leguminoase la fiecare masă. La prânz, de obicei consum somon cu orez și quinoa, alături de o salată. Mănânc același lucru și la cină. Recunosc că puterea obișnuinței e mare în cazul meu”, a mărturisit, amuzată, Eva Mendes.

E dependentă de dulciuri

Deși dieta Evei Mendes dă rezultate, actrița face și mult sport, deoarece, spre deosebire de alte vedete, care se feresc să recunoască acest lucru, este dependentă de dulciuri. Chiar dacă mănâncă, de obicei, cereale integrale și multe legume, Eva spune că se luptă cu poftele, încercând să echilibreze excesele cu antrenamentele la sală.

„Dulciurile sunt plăcerea mea permanentă. Așadar, trebuie să-mi manageriez constant pofta de zahăr. Obișnuiam să mănânc ceva dulce după fiecare masă, așa că mă lupt mereu cu mine însămi. Nu, nu pot lua asta după cină, îmi spun, dar poate că o pot mânca după prânz. Copilul din mine chiar crede că, dacă fac exerciții, îmi pot controla pofta de dulce. Sincer, sunt convinsă că mă ajută, simt cum scap de caloriile în exces”, a mai mărturisit actrița.

Și după cum arată, se pare că, așa imperfectă cum e ea, dieta Evei Mendes funcționează!

Citește și: Lady Gaga a fost la un pas de sinucidere! Vedeta face declarații uimitoare: „De ce ar trebui să rămân în jur?'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton