Cine este Shoji Toshihisa de la Chefi la cuțite. S-a mutat de 8 ani în România

 Cica Cristina
.

Shoji Toshihisa este japonezul care a făcut furori la Chefi la cuțite, sezonul 8. Shoji Toshihisa s-a mutat de ceva vreme în România și dorește să împărtășească și românilor câte ceva din cultura japoneză.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Shoji Toshihisa are 43 de ani vorbește limba română, s-a mutat în România în urmă cu 8 ani și locuiește în Constanța. Este bucătar chef și a dezvăluit că îi place foarte tare în țară și are de gând să rămână stabilit aici.

„Stau în România, muncesc ca bucătar chef în Constanța. Înainte să ajung în România știam doar de existența contelui Dracula și de Nadia Comăneci. Am venit în România și intenționez să rămân aici. Am venit la Chefi la cuțite pentru că vreau să împărtășesc românilor ceva din cultura japoneză', a declarat Shoji Toshihisa de la Chefi la cuțite.

Citește și: Feli se mărită! Mesajul emoționant adresat viitorului soț:„Ne trăim povestea ca doi adolescenți care se iubesc la nebunie!'

Precum era de așteptat, Shoji Toshihisa a gătit o rețetă japoneză de doradă cu alge, pentru care a primit două cuțite, calificându-se astfel în etapa următoare la Chefi la cuțite.

Citește și: Alina și Ilan Laufer anunță că vor avea gemeni:„Este un șoc pentru noi. Dublu miracol după 8 ani de încercări'

Temerile lui Shoji Toshihisa la Chefi la cuțite

Shoji Toshihisa are o vastă experiență, lucrând direct cu cheful care a gătit pentru împăratul Japoniei. Singura sa temere la Chefi la cuțite este bariera lingvistică.

„Acum 23 de ani am absolvit cursurile de bucătari și apoi am avut oportnitatea să lucrez în restaurantul lui chef Mikumi, care a gătit pentru împăratul Japoniei!

Sunt puțin speriat de bariera lingvistică, dar sunt și optimist că totul va fi bine”, a transmis Shoji Toshihisa.

Citește și: Brigitte, amenințată și santajată de Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă:'Pe unde te prind, te tund'

Shoji-Toshihisa-1Shoji-Toshihisa-1

De ce s-a mutat Shoji Toshihisa în România

„Mă, eu când te-am cunoscut pe tine vorbeai altfel', i-a transmis Cătălin Scărlătescu, dezvăluind că cei doi s-au întâlnit anterior în cadrul unui eveniment.

Citește și: George Burcea îi recunoaște calitățile Vivianei, la Ferma:„Este foarte frumoasă și… călduroasă'

Shoji Toshihisa, Toshi cum este alintat, a venit în România după ce restaurantul în care lucra s-a închis și după ce a divorțat, la rugămintea unui prieten japonez car s-a căsătorit cu o româncă.

Sursa foto: Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton