Dieta cu pepene pe care o ține Ioana Ginghină: "Timp de zece zile..."

 Raiciu Adriana
.

Dieta cu pepene pe care o ține Ioana Ginghină. Ioana Ginghină arată excepțional la 44 de ani. Are un corp bine lucrat, dar este atentă și la produsele alimentare pe care le consumă. Recent, actrița a spus că a început să țină o dietă cu pepene. Iată pentru ce perioadă, dar și ce pași respectă pentru a avea rezultate pe măsură!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dieta cu pepene pe care o ține Ioana Ginghină. Ioana Ginghină este una dintre cele mai apreciate actrițe din țara noastră. Are o comunitate impresionantă de fani în mediul online și mai tot timpul îi ține la curent cu ultimele noutăți din viața sa. Pe lângă cariera de succes, este extrem de atentă și modul în care arată. A renunțat la carne de mulți ani și și-a făcut propria sală de fitness, chiar la ea acasă.

ginghina-ioanaginghina-ioana

Recent, artista le-a povestit fanilor că ține o dietă cu pepene, care o scapă de kilogramele în plus într-un timp destul de scurt. Iată ce face Ioana Ginghină, dar și cât timp ține această cură!

Citește și: De ce evită Ioana Ginghină să-și expună iubitul pe rețelele de socializare: „Cristi nu își dorește să…/ EXCLUSIV

Citește și: Ce salariu are Ioana Ginghină la teatru și ce pensie alimentară plătește Alexandru Papadopol. „O luasem razna. Dădeam și 6.000 de lei lunar pe haine’

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut vâlvă cu o postare, în mediul online: „Vine bebe 3'

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Vlăduța Lupău la nunta fratelui ei. Artista, însărcinată în opt luni, și soțul ei au fost nași de cununie

Dieta cu pepene pe care o ține Ioana Ginghină

Dieta cu pepene pe care o ține Ioana Ginghină. Ioana Ginghină este adepta unui stil de viață sănătos, motiv pentru care arată excepțional la 44 de ani. Recent, actrița a început o nouă dietă, una cu pepene, care te ajută să scapi de kilogramele în plus.

Tot ce trebuie să faci este să mănânci… pepene, timp de zece zile. La prânz, dimineața și seara, asta o să îți fie mâncarea și hidratare cât cuprinde.

„Iar sunt la dieta cu pepene! Timp de zece zile incerc să mananc doar pepene rosu. Mananc pepene cat pot, nu ma abtin. Ieri, de exemplu, am mancat o felie dimineata, apoi am plecat de acasa si n-am mai mancat nimic ca nu poti pleca in oras cu pepenele dupa tine, in geanta si apoi seara am mai mancat o felie. Ah, si inainte de culcare am mai mancat o felie.

De regula, țin cura asta cu pepene rosu timp de 10 zile, dar acum n-o sa pot. De multe ori am tinut dieta cu lichide si eram foarte energica. Ma trezeam la ora sase si totul era in regula. Efectiv iti stralucesc ochii, iti straluceste pielea', spune Ioana.

Câte kilograme are Ioana Ginghină

Ioana Ginghină a spus câte kilograme are, mărturisind că nu își dorește să slăbească foarte mult. Vedeta a declarat că nu îi este foarte greu să renunțe la unele alimente, deoarece a fost învățată de mică să se pondereze.

Da, acum sunt la 55-56 de kilograme și înălțime 1,65. Eu nu sunt cu kilogramele, e vorba de cum arăți, pentru că să știi că acum 10 ani aveam mai puține kilograme.Dar dacă aș mai slăbi acum nu știu dacă ar mai arăta bine. Am o vârstă, pielea are altă textură, eu anul ăsta fac 45 de ani, adică pielea arată altfel.„, a mai spus Ioana Ginghina.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton