Actrița Diana Sar, dezvăluiri inedite despre prima ei scenă de amor într-un film: "M-a provocat"

 Dumitrache Laura
.

Actrița Diana Sar este extrem de apreciată de multă lume, fiind considerată una dintre cele mai frumoase actrițe de la noi. Rolul din serialul „VLAD' de la PRO TV i-a adus celebritatea, iar pictorialele sexy i-au adus mai multă faimă. Vedeta a vorbit despre scenele ei de amor pe care le-a interpretat în filme.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Diana Sar este o persoană discretă, evitând să vorbească despre viața ei personală. Actrița a ieșit din distribuția serialului Vlad în 2020, fiind nevoită să se reorienteze în carieră. Aceasta s-a decis să revină la cariera de model, iar acum spune că va prelua proiectele care vor veni.

Diana SarDiana Sar

Diana Sar se numără printre tinerii actori români cu o apariție de senzație și care emană bucurie și o atitudine dezinvoltă. Actrița a pozat în multe ipostaze, dar pe platourile de filmare recunoaște că a avut multe emoții, mai ales când avea scene de amor.

Citește și: Ce mașină conduce Diana Sar, actrița din serialul Vlad.Uneori merge cu tramvaiul

Citește și: Dan Capatos, prima apariție TV alături de fiul său. Andrei este campion la tenis, la doar 12 ani:„Eu nu l-am scos în față'

Citește și: După ce a slăbit 40 de kilograme, Tudor de la Fly Project vrea să se îngrașe din nou:”Mănânc o dată pe zi”

Citește și: Alimentul care a ajutat-o pe Majda Aboulumosha să slăbească 17 kg în 2 luni:„Îl consum la orice masă'

Actrița Diana Sar, dezvăluiri inedite despre prima ei scenă de amor într-un film

Diana Sar în vârstă de 27 de ani face parte din noua generație de actori ca se bucură de orice scenă interpretată. Vedeta a făcut parte din distribuția serialului Vlad, difuzat pe PRO TV, iar acum este implicată într-un proiect artistic. Diana Sar va avea un rol important în filmul „Dosarul 631', un lungmetraj inspirat dintr-un fapt real. Aceasta va prezenta investigația jurnalistică a unui reporter TV pentru presupusele închisori zburătoare americane din România. Întrebată dacă are emoții atunci când filmează scene de amor, Diana a spus că acest lucru o emoționează dar o și provoacă.

„Îmi place, m-a provocat mult. Dar ce m-a provocat foarte tare este și o scenă de amor, prima mea scenă de amor. Are nuditate cât să poată fi dată la cinema, dar pot să spun că a fost destul de grea secvența.De fapt, nu neapărat grea, dar eu aveam mari emoții pentru că era prima oară. Din fericire, am avut parte de o echipă care m-a făcut să mă simt bine și de partenerul meu, Iosif Paștina, care m-a făcut să mă simt foarte bine și nu a fost niciun moment groaznic, dar eram un pic emoționată de faptul că trebuie să mimez acolo. Nu știu, parcă e diferit în momentul când ești actriță, față de scena aia cumva', a declarat Dian Sar pentru EGO.ro.

Dian Sar, implicată într-un nou proiect artistic

Actrița a fost plecată în Germania, dar reușește să petreacă timp și în România. Prezentă la evenimentul Alexandrei Stan, într-un club din Capitală, Diana Sar a declarat că are multe proiecte de modelling în străinătate. În momentul de față va rămâne mai mult timp în România deoarece este implicată într-un nou proiect artistic.

„Joc în continuare în spectacolul de la Teatrul Național. „Noii infractori' și din 13 mai apare și filmul „Dosarul 631' în cinema. S-au ridicat restricțiile și vă aștept la cinema. În film o să joc o femeie puternică. Imi place foarte mult pentru că știe ce vrea, comunică, are iubit și îi spune când nu îi convine ceva. Vrea să schimbe anumite lucruri, când se îndoiește de ceea ce face el și are mare grijă de cariera ei.  Deci este o femeie mult mai puternică decât celelalte femei și fete pe care le-am jucat eu', a mai spus actrița.

Ce și-ar dori Dian Sar pe platourile de filmare

Diana Sar este foarte bucuroasă pentru că noul proiect artistic, dar mărturisește că i-ar fi plăcut să existe un specialist care să le ofere indicații. Vedeta este de părere că un specialist ar putea să îi încurajeze mai bine de actori, iar aceștia nu vor mai fi inhibați.

„Cred că mi-ar plăcea ca în anumite momente să fie un psiholog acolo la filmări care să te ajute. Să te încurajeze, dar de data asta a fost bine. Bine cred că acum mi-a fost un pic mai greu pentru că a fost pentru prima dată. Dar nu e nimeni ca să vină să te ajute la filmări. Ești tu cu „bagajul' tău, cu regizorul și partenerul sau partenera', a mai spus Diana Sar.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton