Anca Neacșu, primele declarații după ce s-a aflat că divorțează: "Culpa e..."

 Dumitrache Laura
.

Anca Neacșu divorțează după 10 ani de căsnicie. Artista și partenerul ei au decis să meargă pe drumuri separate. Vedeta a confirmat despărțirea de sotul de origine turcă, iar potrivit portalului instanței, Anca Neacșu a fost cea care a înaintat divorțul. Conform acesteia, decizia de divorț a fost una de comun acord.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Fosta membră a trupei A.S.I.A divorțează după zece ani de căsnicie. Anca Neacșu s-a căsătorit în 2012 cu soțul ei, de origine turcă. Vedeta ar fi preferat să anunțe chiar ea separarea, dar informațiile au ieșit la iveală mai devreme. Chiar și așa, artista a mărturisit că atât ea, cât și soțul ei au fost de acord cu despărțirea.

Anca Neacsu divortaeazaAnca Neacsu divortaeaza

Cei doi nu au copii, dar în urmă cu un an, artista declara că își dorește să devină mamă. Ei bine, se pare că mariajul cu partenerul turc a ajuns la final, iar Anca Neacșu va deveni o femeie liberă. Cântăreața este cea care a făcut cererea de divorț, dorind să se despartă fără scandal.

Citește și: În ce relații au rămas fetele de la A.S.I.A, după 15 ani de la destrămarea trupei. Anca Neacșu:”Eram ca niște roboți”

Citește și: Anca Neacșu, de la ASIA, divorțează după 10 ani de căsnicie.Au depus deja actele

Citește și: Cum s-au cunoscut Minodora și soțul ei. Ea avea un alt iubit, atunci:”L-am luat să îmi lucreze toată viața”

Citește și: Adda, revoltată de răspunsul autorităților, privind diagnosticul primit:„Ori mor de foame, ori mor de la mâncare!'

Anca Neacșu, primele declarații după ce s-a aflat că divorțează

Anca Neacșu de la A.S.I.A a confirmat despărțirea de soțul ei. Vedeta divorțează de partenerul ei, Serkan Yaman după zece ani de mariaj. Artista a făcut primele declarații după ce s-a aflat că se desparte de bărbatul cu care s-a căsătorit în 2012. Anca a mărturisit că decizia de a se despărți a fost una de comun acord. Cu toate astea, vedeta nu a oferit mai multe detalii despre motivul separării.

'Da, este adevărat. De acum înainte, fiecare pe drumul lui. Am decis amândoi că așa este mai bine. Am fost căsătoriți 10 ani. Atât am de comentat', a spus Anca Neacșu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Anca Neacșu: „Culpa este comună”

Cântăreața a mai spus că momentan nu ar fi vrut să se afle că a divorțat, dorind ca ea să fie cea care anunța separarea. Anca Neacșu a declarat că va pleca în weekend pentru a susține un concert în Moldova, iar când va reveni în țară, va oferi mai multe detalii despre divorțul de sotul ei.

Culpă este comună. Asta e, a durat 10 ani. Nu aș fi vrut să se afle încă, aș fi preferat să anunț eu despărțirea.Trebuie să mă liniștesc puțin, acum sunt chiar pe punctul să plec într-un weekend lung, cu concerte, în Moldova.Când voi reveni, după ce mă voi liniști, voi explica ce s-a întâmplat', a spus Anca Neacșu pentru FANATIK.ro.

Anca Neacșu s-a căsătorit în 2012 cu soțul ei

Anca Neacșu s-a mutat în Turcia pentru a fi alături de soțul ei. De asemenea, Serkan Yaman a renunțat la relația pe care o avea la acea vreme, pentru a fi împreună cu artista. Cei doi s-au cunoscut în Turcia, iar atunci au decis să discute prin scrisori, fiind la distanță. Ulterior, acesta a venit în România și a cerut de soție. După o săptămână, afaceristul i-a spus Ancăi că este căsătorit și are o relație,dar nu mai este fericit. La scurt timp afaceristul turc a divorțat și s-a căsătorit cu Anca Neacșu.

„Ne-am cunoscut în Turcia la o petrecere, s-a băgat în seamă cu mine, m-am lăsat greu așa în general, în viața. A urmat să ne scriem mesaje, e-mailuri, pentru că eram la distanță.A urmat un an de pauză, dar am reluat, a venit în România cu inelul. Eu nu eram de acord, nu m-am gândit.El era însurat, mi-a zis după vreo săptămână, are un copil. Omul chiar era nefericit. Eu îmi începusem cariera solo, eram bine', a spus fosta membră a trupei A.S.I.A la emisiunea Răi da buni.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton