Diana Bulimar, momente grele la America Express: „Am fost târâtă pe jos cu tot cu rucsacul ăla de 5 kilograme”

 Borcilă Andreea
.

Diana Bulimar, momente grele la America Express. Alături de Larisa Iordache, au format una dintre echipele care au participat în emisiunea de la Antena 1, care se va difuza, din toamnă, pe micul ecran. Campioana la gimnastică a povestit, recent, despre perioada dificilă petrecută pe Drumul Aurului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Diana Bulimar, momente grele la America Express. Diana Bulimar și Larisa Iordache au format una dintre echipele care au acceptat provocarea America Express. Cele două campioane la gimnastică au trecut prin probe de foc prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută de peste 7000 de kilometri.

diana-bulimar-7diana-bulimar-7

Echipa formată din Diana Bulimar și Larisa Iordache a trecut prin momente dificile și, la fel ca ceilalți colegi, au avut probleme cu găsirea hranei și a unui loc unde să doarmă peste noapte.

Citește și: Ce a făcut Diana Bulimar după ce s-a întors de la America Express:”A fost foarte greu, trei zile…”

Citește și: Larisa Iordache și Diana Bulimar participă la America Express.Ce schimbări aduce noul sezon

Citește și: Interpreta hitului Jerusalema a ajuns, în premieră, în România. Unde va cânta și ce planuri are:„Abia aștept să încerc sarmalele'

Citește și: Denisa Filcea a postat o imagine cu fiica ei și a stârnit un val de reacții. Ce a pățit:„Nu credeam că va veni și ziua în care…'

Diana Bulimar, momente grele la America Express

Diana Bulimar a povestit pentru EGO.ro că atât ea, cât și colega de echipă au găsit o soluție pentru a-i impresiona pe mexicani și pentru a face față probelor grele prin care au trecut.

Nu mă așteptam. Cred că este prima dată când pot să spun cu mâna pe inimă că nu am crezut că o să fie atât de greu. Mă așteptam, fiind în echipă, să nu îmi fie atât de greu cu Larisa, însă a fost greu. M-am panicat. Nu neapărat că era greu de obținut mâncare, căci oricum nu am apucat să mâncăm nimic pe acolo, decât prostii, dar filmările în sine, câte 16 ore pe zi, să stai până noaptea târziu să te rogi de oameni, să îi rogi să stai la ei în casă, este ceva ireal. Mai ales că nouă ne este și foarte rușine să ne rugăm de oameni și a fost greu.

Nu le-am cerut telefoanele să ne vadă pe noi, în schimb Larisa are un tatuaj cu Jocurile Olimpice, cu cercurile olimpice, și arătam încontinuu. Am înțeles că mexicanii sunt foarte binevoitori când vine vorba de sportivi și astfel de lucruri. Așa că îi trăgeam mâna Larisei în momentul în care nu reușeam să prindem nicio mașină, nu voia nimeni să ne ia. Le spuneam că suntem olimpice și că îi rugăm din suflet să ne ia. A fost haos, chiar așa a fost. Nu mă așteptam să fie atât de greu și atât de multe în emisiune. Mi s-a părut cel mai greu sezon de până acum.

Diana Bulimar: Spuneam că vreau să plec, că nu mai pot

Știam din start că atunci când va veni vorba de mâncare, eu voi fi cea care voi mânca pentru că nu prea mi-e greață la anumite lucruri, în schimb, când vine vorba de rapiditate și de a fugi foarte repede, Larisa este. Nu vreți să știți că la un moment dat am fost târâtă pe jos cu tot cu tot cu rucsacul ăla de 5 kilograme. Sunt niște amintiri foarte interesante. Încă vii.

Cred că ritmul alert nu ne-a deranjat cu absolut nimic, adică am fost obișnuite cu genul acesta de activitate, în schimb, faptul că trebuia să mergem la oameni și să vorbim cu ei, asta ne-a „omorât'. Faptul că trebuia să vorbesc cu fiecare și să îi spun povestea, că sunt într-o competiție, că am nevoie de ajutor, și cu toate astea nu voiau după 10 minute de convingere, mă făcea să renunț. Eu spuneam că vreau să plec, că nu mai pot. Ne-a și bufnit plânsul. A fost o întreagă aventură.

Ne-am descurcat. Ghiozdanele pe care le aveam în spate erau chiar foarte pline cu tot ce aveam nevoie. Oriunde mergeam eram pregătite pentru perioada aceea a lunii, dar și pentru alte lucruri naturale. Nu se știa niciodată. Am venit cu 12 pachețele de șervețele și am zis că aia e, a transmis ea, pentru sursa citată.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton