Cum se simte Larisa Udilă, după ce s-a operat. Și-a pus implanturi mamare: "Nu pot să fac foarte multe"

 Laciu Andreea
.

Larisa Udilă a dezvăluit cum se simte după ce a ajuns pe mâna medicilor. Frumoasa brunetă s-a decis să se opereze și și-a ținut la curent fanii prin intermediul rețelelor de socializare. Cu toate că a avut mari emoții, din fericire totul s-a terminat cu bine.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Soția fotbalistului Alexandru Ogică și-a dorit foarte mult să facă această operație. Este vorba, de fapt, despre un implant mamar la care a visat de multă vreme, iar acum dorința ei i s-a împlinit. După intervenția chirurgicală, a anunțat pe Instagram cum se simte după ce s-a trezit din anestezie.

larisa-udila-1larisa-udila-1

Cum se simte Larisa Udilă, după ce s-a operat

În urmă cu un an de zile, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a devenit mamă. Așa cum este și normal, corpul vedetei a suferit niște modificări vizibile. A făcut tot ce i-a stat în putință să revină la greutatea dorită, a urmat tot felul de tratamente ca să scape de vergeturi și celulită, iar apoi și-a dorit să își opereze sânii. Soțul ei a sprijinit-o și i-a fost alături, ajutând-o să își îndeplinească marele vis.

‘Să știți că m-am operat, sunt foarte adormită. După anestezie am avut puțină greață, dar nu mă doare absolut nimic în momentul ăsta, în schimb sunt atât de adormită încât nu pot să fac foarte multe story-uri. Vreau doar să știți că sunt bine și revin cu toate detaliile cât mai curând, a spus Larisa Udilă pe Instagram, conform Spynews.ro.

Citește și: Cine este Larisa Udilă. E căsătorită cu fotbalistul Alexandru Ogică și are un copil

Citește și: Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu s-a întors de urgență în SUA. George va fi supus unei operații:„Are niște probleme'

Citește și: Cum s-au cunoscut Larisa Udilă și soțul ei și cine a făcut primul pas: „Ne știam din clasa a II-a'

Citește și: Lili Sandu a fost oprită de Poliție în drum spre emisiunea Vorbește Lumea: „Mai închideți ochii…”

Ce spunea vedeta după ce a născut prin cezariană

Larisa Udilă a născut prin cezariană, dar s-a săturat la acel moment să fie criticată pentru kilogramele în plus acumulate după sarcină.

„Refacerea dupa cezariana nu este floare la ureche. Sunt momente in care imi ridic copilul in brate si simt ca mi se desprinde operatia. Refacerea dupa orice fel de nastere este al naibii de grea. Am devenit o alta Larisa si aceasta varianta a mea nu se supara pentru kilogramele pe care inca le are in plus dupa 3 saptamani de la nastere.

Vad tot felul de comentarii rautaciose si nu le inteleg scopul… Nu am motive sa imi ascund corpul in acest moment, trebuie sa inteleaga fiecare dintre noi ca este firesc sa aratam si asa dupa ce luam 30 de kg in sarcina!’, a fost mesajul postat de Larisa Udilă pe Instagram.

S-a îmbolnăvit de COVID-19 când era însărcinată

Larisa Udilă a trecut prin clipe grele, înainte să îl aducă pe lume pe fiul ei. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! chiar când se afla în cel de-al doilea trimestru de sarcină.

Trec printr-o perioadă foarte grea și nu îmi doresc să vă întristez. Revin la voi când am vești bune. Vă mulțumesc pentru gândurile bune! Cei care mă iubesc au simțit că ceva nu este ok!‘, a scris Larisa Udilă pe Instagram, la InstaStory, împreună o poză în care plângea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton