Diana Bart, însărcinată a doua oară! Prezentatoarea TV a făcut anunțul într-un mod neobișnuit

 Lupescu Anca
.

Diana Bart a publicat o fotografie pe pagina de Instagram care a dat de gândit fanilor. A purtat o rochiță mulată care i-a scos în evidență burtica, puțin cam mare.

aJnyibraJnyibr
Citește și: Diana Bart, primele declarații despre sarcină și căsătorie

Lucru ce i-a pus pe gânduri pe fani, care nu s-au ferit să o felicite pe prezentatoarea Tv.


Deși nu a confirmat oficial zvonurile potrivit cărora ar fi însărcinată, Diana Bart a lăsat să se înțeleagă că este într-adevăr gravidă.

Citește și: Însărcinată în 8 luni, Diana Bart s-a căsătorit în acest weekend


„Felicitări!'/ „Superbă cu picioare splendide ! ❤️🔥❤️ 🌹', câteva dintre mesajele fanilor.


Unul dintre fani a întrebat-o direct pe Diana dacă este sau nu însărcinată, însă vedeta nu a răspuns nimic concret, ci doar a zâmbit.

Diana Bart va deveni mămică pentru a doua oară și va avea tot o fetiță. Vedeta este în culmea fericirii și așteaptă cu mare nerăbdare să-și strângă copilul la piept. Mayra, în vârstă de trei ani, va avea o surioară și este bucuroasă că are o parteneră la joacă.


Diana declara acum ceva timp că își mai dorește un copil, asta după ce a descoperit că i se potrivește de minune postura de mămică, iar partenerul ei este alături de ea.

Citește și: Diana Bart îşi doreşte al doilea copil. Cum face faţă prezentatoarea TV rolului de mămică


Nu pot să spun că este uşor. Eu mă bucur că nu am bonă, pentru că cea mică după cum se observă este mereu cu mine. Şi asta m-a ajutat foarte mult, este extrem de sociabilă. (…) Da, îmi doresc al doilea copil…curând. E foarte frumos.', a spus Diana Bart într-un interviu pentru VIVA!

Diana s-a căsătorit în septembrie 2017 cu Mihai Dumitrescu. Are o fetiță în vârstă de 3 anișori, care a venit pe lume în mai, 2017.

Citește și: Diana Bart a făcut în weekend nunta şi şi-a botezat fetiţa

„S-a născut sâmbătă seara, cred că a vrut să se nască pe aceeași dată cu mami, într-o zi de 20. Totul a decurs bine și am insistat mult să am o naștere naturală dar n-am exclus până la urmă cezariana, în cazul în care se întâmplă ceva. Și după 13 ore de travaliu, cea mică era poziționată cu capul nu cum trebuie și din păcate am ajuns la operație. Mă bucur că este bine și că până la urmă am făcut operația, ca să nu se întâmple altceva. Sunt foarte bucuroasă și nu am cuvinte să descriu ce minunat e!', a spus Diana, la momentul respectiv.

Citește și: Diana Bart a devenit mămică pentru prima oară
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton