Cât de mult a măcinat-o pe Andreea Bălan despărțirea de George Burcea. Artista a slăbit mult: "Am ținut..."

 Cica Cristina
.

Andreea Bălan s-a consumat foarte mult din pricina separării de soțul ei, George Burcea, astfel că artista a slăbit mult.

Andreea-balan-1Andreea-balan-1

O despărțire este dureroasă, nimeni nu poate contesta acest lucru. Andreea Bălan trece prin momente extrem de grele la fix un an de când a fost la un pas de moarte. Artista a declarat că a suferit foarte mult în tot acest timp de când soțul și tatăl fetițelor ei s-ar fi schimbat radical. Mai exact din decembrie.

Vedeta a încercat să-și mascheze trările, mai ales pentru cele două fetițe, însă s-a consumat mult, motiv pentru care a și slăbit în ultima perioadă. Andreea Bălan deja avea o siluetă suplă, însă acum stresul a lăsat urme vizibile.

Nu am reușit să plâng. Astăzi (n.r.: ieri), am plâns pentru prima oară. Am ținut în corp, de aceea am și slăbit foarte mult. Este o situație care nu a ținut de mine (…). Acum lucrurile s-au aşezat într-un mod negativ, adică ne-am separat şi cam 90% din ce s-a scris în presă este adevărat, şi, de aceea, acum pot să vin şi să spun ceva concret. Da, ne-am separat. Dar na, acum trei săptămâni, încă nu ştiam încotro, eu trăgeam de relaţie, am încercat să mă împac, să vedem, să rezolvăm problema, încă nu se descoperise problema aceea, cu poliţia, şi atunci eu am încercat foarte mult să repar şi să fim împreună, pentru că, repet, eu mi-am dorit foarte mult o familie', a spus Andreea Bălan la Xtra Night Show, emisiunea lui Dan Capatos, potrivit cancan.ro.

Andreea Bălan a mai spus că este evident că într-o relație greșesc amândoi, menționând că nu a avut prea multe să-i reproșeze fostului soț înainte de luna decembrie, când a început totul: „Eu eram ok, eram foarte fericită”.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton