Diana Bart a făcut în weekend nunta şi şi-a botezat fetiţa

 Florentina Liutic
.

A fost un weekend cu totul special pentru Diana Bart, prezentatoarea Prima TV alegând să organizeze în aceeaşi zi atât nunta cât şi botezul fetiţei sale.

Diana s-a căsătorit cu iubitul ei, Mihai Dumitrescu, naşi de cununie fiindu-le celor doi Anca Serea şi Adi Sînă. După căsătoria religioasă, emoţiile au continuat, pentru că a avut loc botezul micuţei Maira în vârstă de 4 luni.

„O zi frumoasă şi specială cu familia mea şi cu prietenii', a scris Anca pe Instagram, dezvăluind mai multe fotogarfii de al biserică şi de la petrecerea de la Clubul Diplomatic.

Diana a purtat o rochie albă, asimetrică şi a avut un look foarte natural, iar Anca a arătat superb la biserică într-o rochie crem, scurtă, cu broderie în partea de sus.

La petrecere, atât Diana cât şi Anca şi-au schimbat ţinutele, Diana purtând o rochie albă cu decolteu, iar Anca o rochie neagră, sexy, din dantelă.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton