Jorge și-a botezat fiul, iar Andreea Bănică și Lucian Mitrea i-au fost nași. Imagini de la petrecere

 Popescu Alexandra
.

Bucurie mare în familia lui Jorge. Artistul și-a botezat fiul duminică, iar nași i-au fost Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea

Creștinarea micuțului David a avut loc la Biserica Sfântul Spiridon din Capitală, iar petrecerea a continuat la un restaurant unde fericitul tătic a făcut show așa cum știe el mai bine.

În ziua cea mare, Jorge a purtat un costum bleumarin, cămasă alba și papion, iar soția sa, Ramona, a strălucit într-o salopetă bleu, cu umerii goi. Însă nașa Andreea Bănică a atras toate privirile cu ținuta sa extrem de sexy. Artista a purtat o fustă spartă pe picior, neagră și un top în aceeași nuantă, cu umerii goi, iar în picioare a avut o pereche de sandale mov. Și nici Sofia, fiica artistei, nu putea să fie pe departe, cea mica purtând o rochie neagră cu o fundă albă, mare în față.

Petrecerea a fost una pe care o vor ține minte mult timp de acum încolo. Invitații au dansat, s-au distrat, iar atmosfera a fost întreținută de nimeni alții decât Andreea și Jorge, care au cântat în duet.

Jorge cu lumânarea de botez în mânăJorge cu lumânarea de botez în mână

Alexandra Popescu

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton