Dialog savuros între Cătălin Măruță și fiica sa. Întrebarea incomodă a Evei: "Vrei să te pupi cu Anca Serea pe buze?"

 Cica Cristina
.

Eva Măruță reușește de fiecare dată să își surprindă părinții și nu numai. Replicile sale sunt de-a dreptul savuroase, amuzante, memorabile. În ultimul filmuleț, fetița îl pune în dificultate pe tatăl său, prezentatorul Cătălin Măruță.

Anca-Serea-1Anca-Serea-1

Eva Măruță a ajuns, din nou, în centrul atenției după un schimb de replici fabulos cu tatăl ei. În mod neașteptat, Anca Serea a devenit subiect de discuție, scrie cancan.ro.

'Vlogul Evei de ziua mea este special pentru mine. I-am rugat pe copii să îmi îndeplinească o dorință, hai să vedeți pe canalul de YouTube al Evei, despre ce e vorba!', a precizat Cătălin Măruță pe Instagram.

Toată întâmplarea a avut loc în mașină, în timp ce Cătălin Măruță o ducea pe Eva la grădiniță.

Eva a avut mai multe întrebări și constatări în legatură cu tatăl său, spunând printre altele: „De unde știi că e Anca Serea? Te-ai îndrăgostit! Vrei să te pupi cu ea pe buze?”.

Pentru a nu da naștere vreunei interpretări, raspunsurile vedetei de la Pro TV au fost cât se poate de clare: Mi-a dat mesaj pe telefon când a ieșit și i-am făcut loc. Este o domnișoară foarte drăguță. Nu m-am îndrăgostit! Tu nu înțelegi? Ea are șase copii, are soțul ei, are tot, dar e foarte frumoasă. Să mă pup cu ea pe buze? Nu pot, mă pup cu ea pe obraz, pentru că e o prietenă de-a mea .

„Așa te vreau!” , a conchis liniștită fetița.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton