Dezvăluiri dureroase. Brigitte Sfăt a fost bătută crunt de fostul soț: „Mi-am văzut moartea cu ochii. Am fugit mutilată, cu fisură pe craniu și hematom pe splină”

 Lupescu Anca
.

Brigitte Sfăt nu a dus o viață deloc ușoară, chiar dacă acum pare că nu are nicio grijă. Fosta soție a lui Ilie Năstase a avut o relație cu un bărbat abuziv. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vedeta a povestit despre bătăile pe care le-a încasat de la fostul ei soț, pe care l-a cunoscut înainte de Ilie Năstase. Bruneta povestește că atât ei, cât și prietenilor și familiei sale le era frică de bărbat. 

„Soţul meu mă bătea, într-o zi am crezut că mi-am văzut moartea cu ochii. Totul pentru că am uitat să închid apa. Şi ne-am inundat. M-a bătut atât de tare! Am fost atât de speriată, îl vedeam aproape ca un demon. Am ieşit din casă în pantaloni scurţi, am fugit aşa cum eram mutilată, cu fisură pe craniu, hematom pe splină. Am fugit şi m-am ascuns. A fost prima dată când m-a bătut atât de tare. Am lăsat totul şi am plecat.

Cel mai nasol este să lupţi cu ura oamenilor şi răzbunarea oamenilor, persoane care îşi pun în cap să te distrugă. Soţul meu şi prietenii lui mă batjocoreau, eu eram pur şi simplu singură. Penru că el era un tip cunoscut în Timişoara şi prietenilor mei le era frică să mă ajute că le era frică de el. Familia mea mă ajuta dar familia mea era destul de timorată de el. Mama mea era destul de în vârstă şi nu voiam să se îngrijoreze', declarat Brigitte, în 2017, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Acum, Brigitte trăiește o poveste de dragoste alături de Florin Pastramă, cel căruia urmează să îi dăruiască un copil. 

Brigitte-si-Pastrama-s-au-casatorit-6Brigitte-si-Pastrama-s-au-casatorit-6

Brigitte și Florin Pastramă vor deveni părinți și sunt extrem de fericiți. Invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță, vedeta a fost dată de gol de soțul ei că este însărcinată în prima lună. Brigitte Pastramă a renunțat la tratamente și a încercat să rămână însărcinată pe cale naturală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton