Silvia Dumitrescu, curajoasă în vacanță! A făcut prima baie în mare, la numai 15 grade: "Pentru mine e tocmai bună"

 Cica Cristina
.

Silvia Dumitrescu a plecat în vacanță la mare și a postat primele imagini din Vama Veche. Curajoasă din fire, nu a contat că apa avea doar 15 grade, artista a făcut prima baie în mare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Silvia Dumitrescu a fugit la mare de cum s-a ivit ocazia. A mers într-o locație pe care o alege măcar o dată pe an: Vama Veche. S-a relaxat, a cântat la pianul aproape de plaja, încântând auzul turiștilor („Un Chopin ‘Nocturna’ la malul mării„) și a făcut și prima baie în mare.

Cu toate că apa era destul de rece, având aproximativ 15 grade, Silvia Dumitrescu și-a îndeplinit dorința arzătoare de a face o baie pe cinste: „Marea mea iubire, marea!”

Citește și: Raluca Zenga dezvăluie secretul mariajului la distanță cu Walter:„Acum, că am scăpat de excesul nesănătos de gelozie, îmi dau seama că…'/ EXCLUSIV

Vedeta a postat imaginile pe rețelele de socializare, unde se observă că a ajuns până la geamandură. A postat o serie de fotografii pe rețelele de socializare unde se observă cât de fericită și cât de bine se simte în vacanță cu prietenii. Întrebată dacă nu a fost prea rece apa, Silvia a răspuns imediat: „Pentru mine e tocmai bună!”

„O nouă zi de vacanță plină de soare, briza marii, reîntâlnire cu prieteni buni, bucurie…vă pup dragii mei”, a transmis Silvia Dumitrescu pe rețelele de socializare.

Citește și: Ce declara Ozana Barabancea despre COVID-19, înainte să se infecteze:„Terminați cu conspirațiile'. Vedeta ar putea fi pacientul zero din Antena 1

Silvia-Dumitrescu-1Silvia-Dumitrescu-1

Sursa foto: Facebook

Citește și: Tavi Clonda, primele declarații după ce colegii de la Te cunosc de undeva au fost testați pozitiv pentru coronavirus:„Situația nu este ușoară deloc'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton