Adina Alberts și Viorel Cataramă locuiesc într-o vilă super luxoasă. Primele imagini din căminul lor conjugal: interiorul casei arată ca un muzeu / EXCLUSIV

 Lupescu Anca
.

Adina Alberts și Viorel Cataramă sunt un cuplu îndrăgit. Ea este medic, iar el om de afaceri. Împreună, cei doi au o fetiță de aproape 5 ani. 

Captură-de-ecran-din-2020.05.15-la-19.23.47Captură-de-ecran-din-2020.05.15-la-19.23.47

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Locuiesc într-o vilă de lux, care arată a muzeu și are multe surprize uimitoare. 

 În luna decembrie, 2018, Adina și Viorel au făcut o ședință foto în exclusivitate pentru revista VIVA!, chiar în vila lor. Locuința este superbă și are un aer elegant, asta și datorită mobilei și a fotografiilor din interiorul ei. 

Citește și: Exclusiv – Acasă la Adina Alberts şi la Viorel Cataramă

Adina Alberts și Viorel Cataramă au reintrat în atenția publicului odată cu decizia omului de afaceri de a se infecta cu virusul COVID-19. 

Din acest motiv, cei doi au discutat și au ajuns la concluzia că cel mai potrivit ar fi ca fetița să plece din casă cu mama ei, pentru a nu fi supusă riscurilor. 

Viorel Cataramă vrea să demonstreze că virusul nu e atât de periculos cum spun specialiștii. 

Acum, Viorel Cataramă stă izolat în vila de lux, care este decorată cu bun gust și în care se află obiecte extrem de scumpe, începând de la mobilă, până la decorațiuni.

În livingul din vila lor, cuplul are o pianină, la care medicul Adina Alberts obișnuiește să cânte. 

„Nu e chiar așa de mare. Există case mult mai mari, chiar și aici în București. E casa lui Viorel în care el a trăit de prin ’92, în care eu am venit în momentul în care am început să ne vedem și sunt deja 7 ani de când stau aici. (…) Am schimbat niște perdele, am schimbat carpetele, am reamenajat poate tablourile. (…) Dormitorul a suferit schimbări totale', a spus Adina Alberts pentru „Acces Direct'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton