Denise Rifai, semnal de alarmă pentru cei care se plimbă în Parcul Herăstrău: „Sunt cele mai mari pericole să te prăbușești”

 Borcilă Andreea
.

Denise Rifai, semnal de alarmă pentru cei care se plimbă în Parcul Herăstrău, din București. Moderatoarea emisiunii 40 de întrebări, de la Kanal D, are un stil de viață echilibrat și pune mare accent pe a face sport. Vedeta are însă o nemulțumire vizavi de un parc cunoscut din Capitală, iar asta pentru că nu poate să aibă activități în aer liber așa cum și-ar dori.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Denise Rifai, semnal de alarmă pentru cei care se plimbă în Parcul Herăstrău, din București. Denise Rifai este adepta unui stil de viață sănătos. Moderatoarea emisiunii 40 de întrebări, de la Kanal D, ține cont de anumite obiceiuri când vine vorba de alimentație. Mai mult, șatena face sport ori de câte ori are ocazia. Când apare la tv, în showbiz sau în mediul online, Denise Rifai are o ținută impecabilă, dar și o siluetă de invidiat.

denise-rifai-9-1denise-rifai-9-1

Vedeta este adepta mișcării în aer liber, însă le atrage atenția celor care vor să se plimbe prin Parcul Herăstrău din Capitală.

Citește și: Cum a răspuns Denise Rifai când a fost întrebată despre iubit:„Cred că o femeie are nevoie de un bărbat întotdeauna, în viața ei'

Citește și: De ce nu vorbește Denise Rifai niciodată despre religia sa:”Tata și mama m-au învățat că…”

Citește și: Tamara Buciuceanu ar fi împlinit azi 93 de ani. Ștefan Bănică:„Mi-e dor'

Citește și: Cum a trecut Andreea Bălan peste desparțirea de George Burcea:”Mi-am făcut un grup suport, din 4 oameni”

Denise Rifai, semnal de alarmă pentru cei care se plimbă în Parcul Herăstrău

Vedeta a povestit, într-un interviu pentru Kanal D, motivul pentru care bucureștenii ar trebui să aibă grijă când merg în Parcul Herăstrău. Prezentatoarea este o fană a sportului, în special în aer liber.

În parc, este foarte periculos să mergi cu bicicleta pentru că nu sunt reasfaltate aleile și sunt cele mai mari pericole să te prăbușești pe acolo. Nu este deloc o variantă. Pentru cei care merg cu rolele, pentru cei care merg cu trotinetele. Drumurile nu sunt asfaltate, sunt foarte multe dâmburi, sunt foarte multe accidente și unele periculoase.

Sunt o grămadă de copii, de părinți, de oameni maturi care se accidentează grav. Eu am o mare problemă cu parcul Herăstrău. Pe acea alee care înconjoară lacul, acea formă de drum care nu cred că are mai mult de 1,5 m pe lățime, pe acolo circulă tot ce e posibil omenește. Sunt oameni de diferite categorii de vârstă, normal că toată lumea are dreptul să se plimbe, dar nu înțeleg de ce Primăria și asta ține de Primăria Capitalei, de atât de mulți ani nu a ales să facă o zona mai lată, să o lățească și să toarne covor asfaltic de bună calitate, a explicat Denise Rifai.

Când era doar o copilă, vedeta Kanal D a avut un mic incident cu bicicleta, însă totul s-a terminat cu bine: Țin minte că am lovit o doamnă cu bicicleta, așa de rău mi-a părut de incident! Însă, respectiva doamna a fost bine, până la urmă!, a mai dezvăluit ea, pentru sursa citată.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton