Denis Roabeș s-a căsătorit în secret. Când a avut loc cununia civilă a solistului The Motans

 Laciu Andreea
.

Denis Roabeș, juratul de la Vocea României, s-a căsătorit în secret cu iubita lui. Are o relație frumoasă și cât se poate de discretă cu Bianca, cea care a devenit acum fostă Spermezan, căci tânăra și-a schimbat numele de familie după cununia civilă. Cântărețul a vorbit destul de rar despre cea care i-a furat inima, dar se pare că ea a fost aleasa pe care și-o dorește alături de el tot restul vieții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe lângă succesul fenomenal de pe plan profesional, atât cu trupa The Motans, cât și în juriul Vocea României, acum se poate bucura de cea mai mare împlinire de până în prezent și pe plan personal. Fanii au fost luați prin surprindere după ce s-a aflat că artistul și Bianca și-au unit destinele în fața legii, iar acum au apărut mai multe detalii despre cununia civilă care a avut loc în secret.

denis-roabes-1denis-roabes-1

Denis Roabeș s-a căsătorit în secret

După cinci ani de relație, cei doi logodnici au decis să facă pasul cel mare în secret. Conform Cancan.ro, cununia civilă dintre solistul The Motans și Bianca a avut loc în Parcul Central din Cluj Napoca, acolo unde se ține și festivalul Untold. Evenimentul a fost organizat la începutul lunii octombrie în mare secret. Prezente au fost doar câteva persoane din familiile celor doi miri.

După cununie, cei doi soți au participat și la filmările pentru videoclipul melodiei „Gata de zbor”, o colaborare dintre The Motans și Irina Rimes. La finalul clipului, în lista participanților, Bianca apare ca fiind acum doamna Roabeș.

Citește și: Ilie Năstase, taxat de ministrul Apărării după ce a condus băut: „Un om care ocupă un grad cu o asemenea anvergură are obligația ca…”

Citește și: Cum se înțelege Denis Roabeș (The Motans) cu ceilalți antrenori de la Vocea României: „O respect și o iubesc pe Irina. Nu m-am așteptat că…' / EXCLUSIV

Citește și: Culiță Sterp a scăpat de arest și a fost pus sub control judiciar. Unde s-a ascuns de polițiști, imediat după accident

Citește și: Cum l-a afectat pe Denis Roabeș (The Motans) moartea tatălui său. Artistul vea 7 ani: „El mereu a fost cu mine și a trăit prin mine' / EXCLUSIV

Cine este, de fapt, soția lui Denis de la The Motans

Bianca Spermezan are 32 de ani și l-a cunoscut pe Denis Roabeș în urmă cu cinci ani la un concert din Cluj Napoca. Tânăra face parte și din echipa lui Mircea Bravo, numărându-se printre cei care au contribuit la realizarea filmului Mirciulică.

„Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert, ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul, a fost cea mai romantică întâlnire. După concert am zis să mai stăm de vorbă. Și ne-am dus la o benzinărie, pentru că era singura chestie deschisă.

Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: «Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe de vodkă». Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp. Genul ăla de romantism care e true. Țin minte că aveam și niște căni de ceai. Pentru noi, următorul an era tradiție, Bianca cumpăra niște sticluțe de vodkă’, a povestit Denis în podcastul lui Radu Țibulcă.

„Nu cred că avem un stil anume de a petrece timpul împreună. Cuvântul-cheie este „împreună, putem petrece timpul liber în cele mai diverse moduri, atât timp cât noi suntem bine. Când suntem noi doi, nu prea mai contează nimic, pentru că deja plecăm din punctul în care suntem fericiți. Câteva dintre pasiunile noastre comune ar fi serialele, city break-urile, cărțile, ceaiurile și Formula 1”, a mai povestit Denis Roabeș despre Bianca, în exclusivitate pentru Viva.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton