Delia a avut o copilărie plină de lipsuri: "Nu avea cum să fie totul perfect". Din cauza cui a suferit cântăreaţa

 Pirvu Cristina
.

Delia Matache a declarat că a avut o copilărie frumoasă, dar cu lipsuri. Mama şi tatăl său au încercat să îi ofere tot ce era mai bun. Iată din ce cauză a suferit artista!

Gina Matache şi soţul său le-au educat pe fete, pe Delia şi pe Oana, aşa cum au ştiut ei mai bine. Cele două au, la rândul lor, familii frumoase şi cariere de excepţie. În copilărie, cele două au avut parte şi de lipsuri, dar nu din cauza părinţilor, ci a perioadei.

Exclusiv pentru VIVA!, Delia a explicat că există diferenţe între copilăria ei şi a celorlalte generaţii. Ea a adăugat că a avut multe lipsuri, înainte şi după revoluţie.

Copilăria ta a fost una diferită față de a copiilor din generația noastră… Acum, la maturitate, simți că ți-a lipsit ceva din perioada respectivă?

Da, copilăria mea a fost diferită față de generația noastră, normal, dar asta se întâmplă cu orice generație, tot timpul vor fi diferențe. Acesta e scopul evoluției și așa trebuie să fie. Eu am trăit într-o perioadă mai puțin sensibilă față de cum este acum, în care părinții nu erau atât de „sensibiloși și atenți, cu manuale de creștere a copilului și cu Internetul sub nas, în care informațiile erau rare și puține, în care îți altoiai copilul pentru că așa știai că se face… Și iată că am crescut și sunt bine.

Doar că, probabil, asta m-a întărit și de-aia sunt mai „Xena și mai vikingă decât alți copii sensibili, care plâng mai ușor, în ziua de astăzi. Cred că sunt mai soldățel decât cei din generația aceasta pentru că am avut un trecut care m-a forțat să fiu așa. În mod sigur mi-au lipsit multe lucruri, nu avea cum să fie totul perfect în perioada respectivă, puțin din comunism și după comunism, după Revoluție, cred că în fiecare an îmi lipsea câte ceva. Cumva, cred că ne-a marcat pe toți și ce v-a lipsit vouă, celor din generația mea, cam aceleași lucruri mi-au lipsit și mie.

Câți prieteni adevărați ai?

Am prieteni exact atâți câți îmi doresc și câți vreau. Nu sunt un om care are foarte mult timp să întrețină relații de prietenie, nu am timp efectiv. Cred că, pentru asta, trebuie să muncești și să întreții. Am prietenii pe care îi am cumva la pachet, că astfel a fost contextul vieții, că așa s-a întâmplat, fie că lucrăm împreună sau că nu lucrăm.

Nu mă stresez la acest capitol, las oamenii să vină la mine și sunt o fire deschisă, sociabilă. Vorbesc cu ei, dar nu pot să spun că stau să îmi număr prietenii, că mă gândesc îndelung la asta și că viața mea depinde neapărat de acest aspect. Încerc să fiu cel mai bun prieten al meu, să nu mă mint eu pe mine, să mă întâlnesc cât de des pot cu familia mea, cam asta e prioritatea. Nu sunt genul de om care să se laude cu numărul-record de prieteni pe care îl are.

Delia îşi doreşte un copil, în sfârşit

Pentru prima dată, Delia a dezvăluit cu toată siguranţa că îşi doreşte un copil. Vedeta pare că petrece foarte mult timp alături de nepoţica sa care a cucerit-o.

Într-un video postat pe Instagram, Delia stă alături de Jessie. Cea mică se joacă cu un microfon, oare va călca pe urmele mătuşii ei celebre?

„Oana e clar!!!!Am cui sa scriu piese la batranete! ❤️ E pt prima oara cand simt ca vreau si eu! Gataaaa!!! 😅 #amzis', a scris Delia pe Instagram.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton