(P) Un salon de coafură special în zona de nord a Bucureștiului

 Sava Elisabeta
.

Există ocazii în care ne dorim să obținem un look diferit, o colorare a părului sau o coafură ceva mai special decât cele pe care le avem în mod obișnuit. În astfel de situații, pentru rezultate remarcabile, este recomandat să apelăm la un salon de coafură care să aibă în oferta sa astfel de servicii speciale. Personalul instruit și experimentat în realizarea unor astfel de servicii de styling va face întotdeauna un salon foarte apreciat.

1 Dream Beauty Studio este un astfel de salon coafură bucurești în care puteți avea parte de un tratament deosebit și de rezultate spectaculoase, ce vă vor atrage multe complimente.

Care sunt principalele motive pentru care, atunci când doriți rezultate speciale, să alegeți serviciile unui salon de coafură:

  • beneficiați îndemânarea și priceperea unor hair stiliști cu experiență;
  • veți avea parte de consiliere și recomandări specializate în alegerea celei mai potrivite tunsori sau coafuri;
  • aveți garanția că veți ajunge la rezultatele dorite și așteptate;
  • vor fi folosite produse de îngrijire și de hair styling  de cea mai bună calitate;
  • beneficiați de sfaturi și produse pentru a prelungi cât mai mult rezultatele obținute;
  • puteți obține nuanțe și combinați de nuanțe unice și deosebite;
  • puteți găsi specialiști care să execute coafuri remarcabile, extrem de complicate.

1 Dream Beauty studio este exact acel salon de înfrumusețare și coafură în care veți fi surprinse în cel mai plăcut mod de rezultatele obținute. Este un salon elegant, modern, situat în zona de nord a Bucureștiului, ce oferă servicii complete de cosmetică, tuns, vopsit, manichiură- pedichiură, machiaj profesional, epilat tradițional sau cu aparatură laser.

Salonul de coafură este unul special, deoarece aici puteți beneficia de rezultatele deosebite ale uneia dintre cele mai apreciate și mai populare tehnici de vopsire a  părului numită tehnica Balayage, dar și de coafuri elaborate și spectaculoase.

Vopsitul Balayage este o tehnică de vopsire, ce presupune colorarea în degrade a părului. Rădăcinile rămân cât mai naturale, iar pe toată lungimea părului se folosește un mix de 2-3 nuanțe, ce asigură podoabei capilare o culoare perfectă și mult mai mult volum. Se poate aplica atât pe păr deschis, cât și pe păr închis, efectele deosebite și remarcabile fiind mult mai vizibile pe un păr mediu sau lung. Această tehnică conduce la obținerea unei colorări a părului naturală și durabilă, ceea ce face mult mai ușoară întreținerea părului vopsit astfel.

Tehnica poate fi folosită și pentru o colorare a părului mai extravagantă și nonconformistă. Vopsirea Balayage se poate aplica și folosind  nuanțe îndrăznețe de vopsea, de la vârfuri terminate în nuanțe pastelate, până la creații speciale tip sunset hair, mermaid hair sau unicorn hair.

Dacă doriți o coafură pentru un păr lung, sofisticată și specială, pentru un eveniment deosebit puteți apela cu încredere la acest coafor bucurești. Din mâinile pricepute ale hair stiliștilor salonului vor ieși creați unice și spectaculoase, ce vor atrage privirea și aprecierile tuturor celor prezenți la evenimentul la care participați.

Pentru a consulta oferta și pentru rezervări intrați pe situl 1dream.ro!

Redactat și publicat de Edcora, Agenție servicii seo

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton