Deea Maxer a reacționat după ce s-a aflat că Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, divorțează: ”Viața e...”

 Calin Maria Bianca
.

Deea Maxer a reacționat după ce s-a aflat că Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, divorțează. Este vestea momentului în showbiz-ul românesc faptul că îndrăgita prezentatoare TV și soțul ei, Andrei Neacșu, divorțează după o căsnicie de mulți ani, în care s-au iubit cu foc, iar din rodul iubirii lor a rezultat și un băiețel adorabil, micuțul Zian. Anunțul separării a fost făcut chiar de către Ilinca Vandici, astfel că s-a mediatizat imediat, iar mai multe vedete au demonstrat că-i sunt alături. Printre ele se numără înclusiv Deea Maxer, care și ea la rândul ei a divorțat de tatăl copilului în urmă cu câteva săptămâni. Iată cum o susține!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, divorțează. Cei doi au luat decizia de a se separa și a merge pe drumuri separate de comun acord, asta după ce au s-au tot gândit asupra acestei decizii și au încercat să repare și să rezolve problemele dintre ei. Din nefericire, nu au ajuns la un numitor comun, așa că au ales să locuiască separat și să pună capăt mariajului lor. Totuși, din declarațiile Ilincăi Vandici se pare că vor să rămâne în relații bune de dragul copilului pe care-l au împreună.

ilinca-vandici-despre-despartirea-de-ciprian-marica-lucrurile-nu-se-mai-combinau_96693400-1ilinca-vandici-despre-despartirea-de-ciprian-marica-lucrurile-nu-se-mai-combinau_96693400-1

Ilinca Vandici a vrut să nu mai lase loc de interpretări, asta după ce săptămâni la rând s-a tot vorbit de faptul că ea și soțul ei, Andrei Neacșu, ar divorța și nu ar mai forma un cuplu. Deși a încercat să ascundă o perioadă de timp acest lucru, recent a dat cărțile pe față și a confirmat despărțirea de tatăl copilului ei, Andrei Neacșu. Așa cum era de așteptat, a primit imediat sute de comentarii, multe fiind chiar de la colegele ei de breaslă.

Citește și: Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, divorțează: „Am încercat îndelung să ne salvăm relația, dar…”

Citește și: Ce mesaj a primit Ilinca Vandici de la Anamaria Prodan, după ce a anunțat că se desparte de Andrei Neacșu: „Ești…”

Citește și: Theo Rose abia acum a început pregătirile pentru nașterea fiului său: „Vine copilul și nu am unde să-l pun”

Citește și: Fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pîrva a împlinit 4 ani. Cum arată micuțul Alexandru acum: „Minunea asta îmi umple sufletul de bucurie”

Deea Maxer a reacționat după ce s-a aflat că Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, divorțează

Numeroase vedete din showbiz-ul românesc au demonstrat că-i sunt alături Ilincăi Vandici privind momentele grele prin care trece în aceste momente. Inclusiv Anamaria Prodan a vrut să-i transmită un mesaj prin care o încurajează să fie puternică, mai ales că și ea a trecut printr-un divorț de tatăl copilului ei. De asemenea, nici Deea Maxer nu a putut să nu reacționeze, ținând cont că a avt aceeași experiență în urmă cu doar câteva săptămâni.

Bineînțeles, Deea Maxer înțelege perfect momentele prin care trece, în prezent, Ilinca Vandici, astfel că a postat a distribuit pe rețelele de socializare declarația făcută publică de către frumoasa prezentatoare TV. Nu, nu s-a oprit aici, ci a vrut să precizeze că viața are propriul ei curs iar unele lucruri sunt menite să se întâmple, fie că vrem sau nu.

 „Viața e viață…', a spus, scurt și la obiect, Deea Maxer pe rețelele de socializare.

Ilinca Vandici a dat că ea și soțul ei, Andrei Neacșu, divorțează

Ilinca Vandici și-a făcut curaj și a postat pe rețelele de socializare decizia pe care a luat-o cu soțul ei, Andrei Neacșu, mai concret aceea de a divorța și a merge pe drumuri separate. Prezentatoarea TV a explicat că nu este o decizie venită pe moment, ci una la care amândoi s-au gândit foarte mult, însă nu au mai găsit vreo soluție pentru a merge mai departe. A fost destul de reținută privind motivele divorțului, astfel că nu le-a dezvăluit încă, ci doar a vrut să explice că este o perioadă grea în care are nevoie de liniște și toleranță de la cei din jur.

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă, după îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere.

Este o perioadă grea în care avem nevoie de liniște, întelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alãturi de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!', a fost postarea pe care Ilinca Vandici a făcut-o în mediul online.

Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, locuiesc separat

Ilinca Vandici nu s-a oprit cu șirul declarațiilor despre despărțirea de soțul ei, Andrei Neacșu, doar la cee menționate pe rețelele de socializare, ci a continuat printr-o serie de declarații. Mai concret, a dezvăluit că ea și Andrei Neacșu, soțul ei, locuiesc separat de ceva timp, semn că lucrurile nu mai merg între ei de mai multe zile și nu de acum.

‘Într-adevăr, trecem printr-o perioadă dificilă, nimeni nu este pregătit pentru așa ceva.Am încercat îndelung să ne salvăm relația, de ceva timp am ales să locuim separat’, a declarat Ilinca Vandici în exclusivitate pentru CANCAN.

Sursă foto: facebook / instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton