Cum arată Deea Maxer în costum de baie, după ce a slăbit și și-a schimbat silicoanele

 Sutiu Theodora
.

Dacă în urmă cu doar câteva luni era criticată de internauți pentru kilogramele în plus pe care le dobândise la momentul respectiv, Deea Maxer a revenit în forță la forma care a consacrat-o, iar dovadă o fac ultimele imagini pe care le-a postat pe Instagram. Deea Maxer s-a fotografiat în costum de baie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ba mai mult, Deea și-a pus și silicoane noi, un lucru care o face să fie foarte mândră de felul în care arată, deși lucrurile nu au stat tot timpul așa.

deea-1deea-1

„După alăptarea Maysei (nr. cel de-al doilea copil al vedetei) și folosirea pompei de muls, sânii s-au lăsat vizibil. Aveam un implant anatomic de 370 ml. Proteza care din start avea forma naturală, lăsată.

Inițial am spus că voi face doar o ridicare, un lifting al sânilor, însă la consult, doctorul Sorin Nae mi-a recomandat pentru un rezultat estetic fabulos să facem schimbare de implant și ridicare. Practic au fost două interventii într-una.

Operația a durat aproape 5 ore. De la anatomic 370 am schimbat cu rotund 450 ml, pentru un sân mai plin și proeminent! Acum port un implant rotund, un brand de top, de 450 ml', declara Deea în primăvară, pentru Click.

Fanii au apreciat imaginile cu Deea Maxer în costum de baie

După ce poza cu Deea Maxer în costum de baie, formată din trei imagini diferite a ajuns în mediul online, fanii au început să o felicite pentru faptul că a slăbit.

„Cât ești de naturală și frumoasă! Bravo fata, cinste tie că te expui fix așa cum ești, persoana publică fiind totuși!', „Ești superbă!', „Arăți super!', 'Magnifică', 'Frumi foc', 'Ești superbă', 'Ești minunată', 'Ce frumos ai slăbit', 'Sexy', 'Super abdomen! Arăți super', au transmis admiratorii, după ce au văzut pe Deea Maxer în costum de baie.

'Ghici la ce mă uitam ?! #eramconcentrată #vara2021 #varănupleca #aoleuvinetoamna #vinploile #începeșcoala', a scris Deea Maxer în dreptul imaginii în costum de baie, încercând să explice de ce avea capul întors.

'La Andreas care se bălăcea și era în valuri. Dinu îmi făcea poze, Maysa dormea în carucior … De aceea toate pozele sunt cu capul într o parte', le-a mărturisit vedeta fanilor săi din mediul online.

Deea Maxer, criticată în mediul online

Deea Maxer a pozat în costum de baie. Vedeta a vorbit, de curând, despre criticile pe care le-a primit în mediul online. După naștere, ea avea 68 de kilograme. Cu toate că nu avea trupul perfect, Deea nu s-a ascuns și a postat pe rețelele sociale poze cu ea naturală. Acest lucru i-a adus și comentarii negative.

Vara trecută am avut un „meci’ cu haterii de pe Instagram și de pe Facebook, care îmi scriau la pozele mele în costum de baie, pentru că eu  niciodată nu m-am ascuns să-mi postez naturalețea pur și simplu, cu poze nefotoshopate, nemodificate, îmi scriau că sunt mamă grasă, dizgrațioasă, eu având atunci vreo 68 de kilograme, nu era ceva exagerat, dar ei mi-au spus că sunt grasă‘, a spus Deea pentru ciao.ro.

Citește și: Momente de panică pentru Deea Maxer.

Citește și: Deea Maxer, replică dură după ce a fost numită „mamă grasă'!

Citește și: Când începe Asia Express, sezon 4

Citește și: Cine este Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin

De ce a decis Deea Maxer să slăbească

Artista a explicat faptul că nu avea timp să țină diete și să facă sport deoarece pentru ea conta mai mult să aibă grijă de copii.

În schimb, soțul ei i-a atras atenția la rândul lui, iar în acel moment, Deea și-a dat seama că trebuie să mai slăbească.

„Le-am explicat într-o declarație atunci, le-am dat un răspuns în care le-am spus că în momentul respectiv nu am timp de diete și de slăbit, mă ocupam intens de Maysa, pentru că avea doar 8 luni, nu dormeam nopțile, voiam doar să îmi petrec timpul cu familia, să mă relaxez la mare, să îmi fac treaba, nu doar să stau stresată de cum arăt', spunea Deea Maxer, care acum a pozat în costum de baie.

Ce dietă a ținut Deea Maxer

Deea, care a apărut recent în costum de baie pe internet, povestea de curând că a reușit să dea kilogramele în plus cu o dietă personalizată.

Am luat hotărârea să mă ocup și de mine, eram puțin mai liberă ca program, Maysa creștea… Atunci am ținut o dietă dată de un antrenor, se numește Dragoș Vultur, este specialist în nutriție și mi-a dat o dietă personalizată, plus exerciții fizice.

Timp de 2 luni de zile am făcut în fiecare zi exerciții acasă, date de antrenor, și am reușit să slăbesc atunci, vreo 8 kilograme și să mă tonifiez, că de fapt asta era problema mea, că eram pufoasă, nu grasă (…)', mai spunea Deea Maxer.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton