Cum să te îmbraci atunci cand pleci la birou, cu haine de damă de la iiana.ro?

 advertising.ringier
.

Nu există nimic mai nepotrivit ca un stil vestimentar greșit care să te discrediteze într-o afacere sau la locul de muncă. Întrebarea Cum mă voi îmbrăcă astăzi la birou?' nu este una ce trebuie ignorată. Dimpotrivă, ținuta pe care trebuie să o adopți în birou necesită gândire. La nivel de stil, câteva detalii sunt suficiente pentru a atrage toate privirile, dar și pentru a-ți pierde toată credibilitatea pentru care ai muncit poate luni de zile să o dobândești. Deci, înainte de a te lăsa sedusă de vocea aceea mică care te încurajează să-ți exprimi personalitatea prin ținute, ține cont de acest lucru: la birou, nu te îmbrăca (numai) pentru a fi tu mulțumită de tine!

Regulile pentru a te îmbrăca bine la serviciu

Putem spune că hainele nu sunt totul la locul de muncă. Pentru a fi respectată în domeniul tău, trebuie să îți cunoști bine capacitățile profesionale. Totuși, poți avea mult de pierdut dacă aspectul tău lasă de dorit. Concret, acest lucru înseamnă a avea abilitățile necesare pentru a stăpâni codurile vestimentare pentru a te îmbrăca la birou.

Companiile bancare, financiare, de asigurări, de consultanță impun un aspect business la locul de muncă. Greșelile de stil nu prea sunt acceptate, în special când vorbim de medii foarte formale. Gri și bleumarin sunt culorile preferate pentru nevoile unui stil clasic și atemporal. Totuși, pentru femeile cu funcții de conducere, flexibilitatea de a se îmbrăcă la birou este puțin mai mare. Cu toate acestea, ferește-te de excentricitățile de formă ( pantaloni prea strâmți de exemplu), lungime (fusta prea scurtă), culoare (bluza verde măr) și material (poliester). Îți recomandăm haine dama iiana.ro dacă dorești să scapi de clasicele costume terne. Puțină culoare nu face rău, atâta timp cât sunt alese produse de clasa precum cele de la iiana.ro

Îmbrăcămintea este un instrument de comunicare extrem de important, la fel că cuvântul. De exemplu, ținutele care sunt prea cool pot fi în detrimentul percepției pe care o vor avea asociații de la locul de muncă și a concluziilor pe care le pot trage despre atitudinea la locul de muncă. De asemenea, este o idee bună să alegi ținuta potrivită chiar și pentru un interviu de angajare.

Cum să te îmbraci în birou când ești femeie?

Dacă ai epuizat ideile pentru a te îmbrăca pentru muncă, iată câteva elemente de bază de știut:

-În partea de sus, alege o bluză sau o cămașă, pe un ton colorat sau neutru. Iiana.ro îți poate oferi astfel de bluze, cu detalii care nu afișează extravaganță și nonconformist, ci un stil feminin, clasic, dar numai bun de adoptat pentru birou. 

-O rochie cu lungimea corectă poate fi și ea acceptabilă. Tot la iiana.ro poți găsi astfel de rochii. Accesorizează ținuta cu pantofi cu toc, nu prea înalți, și o geantă din piele, de calitate. Vei obține ținuta perfectă pentru întâlnirile de afaceri. 

-Un sacou va da structură ținutei. Alege unul uni, cu un croi impecabil, pe care să-l porți în zilele mai răcoroase. 

-În partea de jos, alege o fustă, nu prea scurtă, sau pantaloni chic. Poate avea câteva elemente decorative discrete. Poți găsi astfel de articole tot la iiana.ro.

Există, în problema codului vestimentar la locul de muncă, o negociere între ceea ce vrem să arătăm despre noi înșine și ceea ce vrem să simțim, adică confortul, plăcerea și așa mai departe. Cu alte cuvinte, îmbrăcămintea este rezultatul întâlnirii dintre preocuparea pentru imagine și căutarea confortului. 

Ești furioasă pentru că hainele tale de lucru nu reflectă personalitatea ta? Va trebui să aștepți până la sfârșit de săptămână pentru a purta fustele din tul și pentru a dezvălui artista din tine! Pentru că ceea ce contează, prin stilul tău de îmbrăcăminte, este abilitatea ta de a înțelege (și de a te adapta la) cultura companiei tale. Cu mult dincolo de aparență, alegerile tale vestimentare fac posibilă afirmarea locului pe care vrei să îl ocupi acolo și, la un anumit nivel ierarhic, stabilirea legitimității tale. 

Ceea ce contează este modul în care persoana în cauza își însușește acest cod vestimentar acordând atenție propriului corp, pentru a nu se distorsiona. Totuși, adoptând ținute compuse cu piesele de la iiana.ro, respectarea cadrului vestimentar impus de companie nu te va împiedica să îți exprimi personalitatea. De asemenea, alege o broșă, un ceas sau o brățară că un touch de stil, nu prea țipător, dar nici prea șters.

Există joburi unde femeile poartă ceea ce vor?

Cu toate acestea, există profesii care par să scape de dictatele de îmbrăcăminte la locul de muncă: cele creative. Directorii artistici, fotografii, designerii și arhitecții au norocul să poată purta ținute casual chic. Desigur, și aceste persoane sunt supuse unor coduri subtile pentru ținutele din birou, pentru a realiza amestecul inteligent al unui stil creativ fără a fi excentrice, relaxate, fără a fi neglijente.

Pentru un job creativ, aspectul este o carte de vizită reală: orice eroare de stil la birou poate fi, prin urmare, foarte scumpă!

Cum să te îmbraci în birou când e frig?

Dacă perioada de iarnă nu este propice exercițiilor de eleganță sartorială, va trebui totuși să adopți stilul cald și elegant. În acest punct, regulă pentru ținută de birou este aceeași pentru toată lumea: mai multe straturi.

Pentru o ținută de birou, alege materiale nobile și croieli structurate pentru toate straturile vizibile: lână, cașmir sau alpaca pentru cardiganele și puloverele tale. Nu evita salurile sau eșarfele de mătase, care protejează deosebit de bine împotriva frigului. Iar pentru haina ta, îți recomandăm un stil clasic și atemporal.

Ținuta de birou potrivită când este cald

Vara, mergi mai mult pe materiale respirabile, precum bumbac sau mătase naturală. Inul poate fi potrivit doar în anumite situații. Evita materialele sintetice pentru că nu este nimic mai urât decât pata aceea de transpirație apărută pe cămașă!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton