Ce decizie radicală a luat Maria Ciobanu pentru anul viitor. Ionuț Dolănescu a dat-o de gol: „E și pe placul ei”

 Oana Pantazi
.

Ce decizie radicală a luat Maria Ciobanu pentru anul viitor. Ionuț Dolănescu dezvăluia, recent, că mama lui, Maria Ciobanu, s-a întors în România. Deși are 85 de ani, reputata artistă continuă să zboare cu avionul, pentru a reveni în țara natală, în fiecare an. Dat fiind că starea ei de sănătate s-a ameliorat, Maria Ciobanu și-a făcut deja planuri pentru anul viitor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce decizie radicală a luat Maria Ciobanu pentru anul viitor. Ionuț Dolănescu și Maria Ciobanu s-au reântâlnit și anul acesta în România, după ce artista, în vârstă de 85 de ani, s-a reîntors în țară. Din 2019, aceasta s-a mutat în America, la fiica ei, din cauza problemelor de sănătate. Cu toate că are o vârstă înaintată, Maria Ciobanu nu a renunțat la planurile ei și continuă să zboare cu avionul pentru a se întoarce la cei dragi.

Ionut-Dolanescu-casaIonut-Dolanescu-casa

Ce decizie radicală a luat Maria Ciobanu pentru anul viitor

Recent, Ionuț Dolănescu a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale, dar și despre planurile de viitor, dezvăluind că aceasta nu a fost ultima vizită în România a reputatei artiste Maria Ciobanu. Chiar dacă la anul în septembrie împlinește 86 de ani, iar în ultima perioadă s-a confruntat cu unele probleme de sănătate, aceasta și-a propus să revină în țară.

Citește și: Cum și-a împăcat Ionuț Dolănescu părinții, înainte ca tatăl lui să moară:„Am riscat foarte mult’. Nu-și vorbiseră 30 de ani

Citește și: Motivul real pentru care Maria Ciobanu se întoarce în România. Ionuț Dolănescu:„Nu mai cântă, dar…’

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Ciobanu și Ion Dolănescu și de ce s-au despărțit:'Niciodată n-am suportat ca omul cu care împart patul să mă lovească'

Mama e hotărâtă să vină și la anul în România, dacă starea sa de sănătate îi va permite să facă asta.

Cred că modelul ultimilor doi ani, când mama a revenit de fiecare dată acasă, e și pe placul ei!', a declarat Ionuț Dolănescu pentru impact.ro.

Chiar dacă, o vreme, pandemia a împiedicat-o să revină în țară, de îndată ce s-a putut, Maria Ciobanu s-a întors, pentru a-și vizita familia, dar și pentru a face unele tratamente de recuperare.

De ce boală suferă Maria Ciobanu

De trei ani, Maria Ciobanu a plecat din România, unde se întoarce doar în perioada verii, iar asta din cauza problemelor de sănătate. În 2017, Maria Ciobanu și-a anunțat retragerea din muzică, fiind diagnosticată cu o formă acută de astm. La recomandarea medicilor, interpreta de folclor s-a mutat în SUA, unde climatul era mai potrivit pentru tratarea bolii sale. Artista a explicat, la vremea aceea, că afecțiunea de care suferă ar fi putut fi provocată de fumul de țigară inhalat la petrecerile la care a cântat de-a lungul vremii.

Acum, artista locuiește alături de fiica ei, Camelia, în California, unde climatul este mult mai blând, și revine în România doar vara. Și anul acesta Maria Ciobanu a revenit în țară, în luna august.

„Mama s-a întors în România, este deja aici. Se simte bine, e sănătoasă, asta mă bucură cel mai mult. De abia a venit, eu am văzut-o fugitiv că a trebuit să plec la recitalurile mele. Era obosită, când am văzut-o, după călătoria cu avionul și de schimbarea de fus orar. Are totuși 85 de ani. (…)

Mama s-a jucat cu nepoțeii, s-a bucurat să își vadă nepoții. A fost o adevărată surpriză și pentru ea, și pentru noi momentul’, a declarat Ionuț Dolănescu potrivit fanatik.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton