Ce decizie importantă au luat Kate și William, de dragul Reginei Elisabeta. La ce sunt dispuși să renunțe

 Martin Lorena
.

Ce decizie importantă au luat Kate și William, de dragul Reginei Elisabeta. Prințul William și Kate Middleton au decis să facă o schimbare majoră în viața lor, de dragul Reginei Elisabeta. Suverana se confruntă cu multe probleme de sănătate în ultima vreme, iar din acest motiv, ducii de Cambridge aleg să facă un gest impresionant!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Prințul William și Kate Middleton au decis să fie alături de Regina Elisabeta, în această perioadă dificilă pe care o traversează. Suverana se confruntă cu probleme de sănătate care îi îngreunează viața de zi cu zi. Aceasta deja folosește un baston pentru a se deplasa, motiv pentru care nepotul său și soția lui au decis să fie mai aproape de ea.

Printul-William-1Printul-William-1

Aceștia își impart timpul între Palatul Kensington, din Londra, și Anmer Hall, din Norflok. Iată ce decizie importantă au luat!

Citește și: Prințul William și Kate Middleton și-au făcut cont oficial de YouTube: „Fii atentă la ce spui…’

Citește și: Va deveni sau nu regină Kate Middleton când Prințul William va fi încoronat? Ce titlu va purta ducesa de Cambridge

Citește și: Elisabeta a II-a nu a vrut-o pe Kate Middleton în familie! De ce avea Regina „dubii serioase' față de iubita Prințului William

Citește și: Cum a ajuns Kate Middleton să primească inelul de logodnă destinat lui Meghan Markle. Bijuteria i-a aparținut Prințesei Diana

Ce decizie importantă au luat Kate și William, de dragul Reginei Elisabeta

Ce decizie importantă au luat Kate și William, de dragul Reginei Elisabeta. În ultima perioadă, starea de sănătate a Reginei s-a înrăutățit. În acest context, Prințul William și Kate Middleton au decis să se mute mai aproape de Suverană. Ei sunt dispuși să renunțe la  Palatul Kensington, din Londra, și Anmer Hall, din Norflok. Potrivit mirror.co.uk, ei au vizitat deja câteva case regale din apropierea Reginei, în Windsor.

Aceștia au vizitat inclusiv casa în care locuiește în prezent Prințul Andrew. Cei doi au exclus posibilitatea de a sta în apartamentele din Castelul Windsor sau în casa în care au locuit regele Edward VIII și Wallis Simpson, înainte ca monarhul să abdice.

Kate și William deja au început să caute școli pentru cei trei copii ai lor. Cuplul are trei băieți, George (opt ani), Charlotte (șase ani) și Louis (trei ani).

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton