Decizia neașteptată pe care a luat-o Meghan Markle cu 4 luni înainte de nuntă!

 Stamen Diana
.

Au mai rămas doar 4 luni până la cel mai așteptat eveniment al anului, căsătoria dintre Meghan Markle și Prințul Harry. Viitoarea soție a Prințului Harry este foarte imprevizibilă și a luat o decizie neașteptată.

Actrița americană a luat prin surprindere pe toată lumea cu gestul pe care l-a făcut înainte cu doar patru luni de a se căsători. Meghan Markle și-a închis toate conturile de socializare pe care le avea. Se pare că motivul pentru care a luat această decizie ar fi că nu mai folosea de mult conturile de pe social media, anunță presa internațională.

Prințul Harry și Meghan Markle se căsătoresc în luna mai

Marele eveniment va avea loc pe 19 mai 2018 la capela Saint George de la Castelul Windsor. Meghan Markle și Prințul Harry își vor uni destinele pentru totdeauna. Conform zvonurilor apărute în presă, cei doi nu și-ar dori o nuntă la fel de fastuoasă precum cea a fratelui mai mare, Prințul William, ci evenimentul să fie ceva mai intim.

FOTO: hepta

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton