Cum şi-a ascuns sarcina Laura Cosoi timp de 4 luni! Iată ce mănâncă acum viitoarea mămică

 Pirvu Cristina
.

Laura Cosoi va deveni mamă! Vedeta este în culmea fericirii şi profită de timpul pe care îl mai are pentru a se distra departe de România! Uite cum şi-a ascuns sarcina timp de 4 luni de zile!

Vedeta şi Cosmin Curticăpean au dezvăluit că vor fii pentru prima dată părinţi. Vor avea o fetiţă şi aşteaptă cu nerăbdare să îşi strângă în braţe minunea, la fel ca orice alt părinte. Timp de aproximativ 4 luni sarcina au ţinut-o ascunsă probabil pentru a fi siguri.

Cum şi-a ascuns sarcina Laura Cosoi timp de 4 luni

Pe parcursul primelor 4 luni, Laura Cosoi a postat în mediul online fotografii în care apărea cu burta acoperită sau era fotografiată tip portert fără ca trupul să i se vadă. A dat de bănuit ceva în momentul când a fost naşă de botez. Îl ţinea cu atâta dragoste în braţe pe fiul lui Aylin Cadîr, încât a trezit suspiciuni. La scurt moment, presa a izbucnit şi a dezvăluit că este însărcinată. Mai apoi a venit şi confirmarea vedetei.

Laura Cosoi şi Cosmin, naşi de botezLaura Cosoi şi Cosmin, naşi de botez

Ce mănâncă viitoarea mămică

Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean se relaxează acum în Seychelles, acolo unde se bucură de soare şi de peisajul minunat. Vedeta are mare grijă la ce cosnumă, chiar în dimineaţa aceasta a optat pentru fructe care conţin foarte multe vitamine.

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton