Decizia emoționantă luată de mama Cristinei Țopescu. Ce s-a întâmplat cu lucrurile jurnalistei

 Oana Pantazi
.

După moartea dramatică a Cristinei Țopescu, mama acesteia a mai trecut printr-un proces dureros – acela de a face ordine printre lucrurile fiicei sale. Iată ce decizie emoționantă a luat Rodica Țopescu!

Dat fiind că se estimează că celebra jurnalistă Cristina Țopescu a încetat din viață cu puțin înainte de Anul Nou, iată că deja s-a scurs o lună de la nefericita întâmplare. Cristina a fost descoperită însă abia pe 12 ianuarie și, din păcate, mama ei a aflat teribila veste de la televizor…

După ce a trecut prin clipe teribile la înmormântarea fiicei sale, acum, Rodica Țopescu, dat fiind că nu locuiește în România, va trebui să ia o decizie și în privința lucrurilor fiicei sale, cu atât mai mult cu cât Cristina nu avea o locuință personală.

Cristina Țopescu trăia modest

Crsitina Țopescu trăia destul de modest și își împărțea veniturile cu animăluțele sale. Neavând soț și nici copii, toată agoniseala de o viață a jurnalistei îi va reveni mamei sale. Cristina mai avea doi frați vitregi (fiii lui Cristian Țopescu), însă aceștia nu au dreptul, evident, la moștenire. Înainte cu puțin timp de a muri, Cristina Țopescu se angajase la Ministerul Sănătății, unde deținea funcția de consilier pe probleme de comunicare și câștiga 5.000 de lei, plus o indemnizație de hrană, scrie cancan.ro.

Prietenele Cristinei au primit bijuteriile jurnalistei

La scurt timp de la înmormântarea Cristinei, mama acestei, Rodica Țopescu, a luat o decizie impresionantă în privința bunurilor care i-au aparținut fiicei sale, scrie cancan.ro. Mama jurnalistei a hotărât să ca lucrurile și bijuteriile care i-au aparținut Cristinei să le împartă prietenelor ei. Printre acestea se numără și Andreea Berecleanu (ea și Ștefan Bănică au fost singurele vedete prezente la înmormântarea Cristinei), care a primit de la mama Cristinei bijuteria preferată a jurnalistei. Cât despre restul hainelor și al lucrurilor, acestea au mers la persoane fără posibilități financiare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton