De nerecunoscut! Cum arată și cu ce se ocupă Dana Marijuana acum. Artista s-a schimbat total și are un nou iubit

 Oana Popoiag
.
Dana MarijuanaDana Marijuana

La patru ani de la divorțul de primul său soț și la opt ani de la internarea la psihiatrie, Dana Marijuana și-a schimbat viața complet. Dacă pe vremuri domina știrile cu probleme cu droguri sau scandaluri, acum este de nerecunoscut.

După ce a divorțat de soțul său, Sebi, considerat o influență nefastă în viața artistei, după cum povestea tatăl acesteia, decedat anul trecut, Dana Marijuana, mama a două fetițe, și-a reconfigurat complet viața.

Prima artistă de hip-hop din România, una din senzațiile showbizului la începutul anilor 2000, a trecut peste problemele din trecut, nu puține la număr, și se pare că se bucură de o viață liniștită, în sfârșit. Artista deține un local în plin centrul Bucureștiului și se pare că se descurcă de minune.

Dana Marijuana iubește din nou

Mai mult decât atât, Dana Marijuana iubește din nou, așa cum dovedesc imaginile surprinse de paparazii Cancan, unde fosta artistă se află alături de noul său iubit.

Problemele Danei Marijuana au început devreme, după cum a mărturisit în diverse interviuri, dar și în cartea sa autobiografică 'Poveste de cartier':

'Eram în ultimul an de liceu, aveam 18 ani şi începusem prima mea relaţie mai serioasă. Cu Cristi, un băiat din cartier. Un tip blond cu ochi albaştri, mama mi-a zis de când eram micuţă că i-ar plăcea să am un iubit frumos, blond şi cu ochi albaştri şi iată, chiar primul a fost aşa. A fost o relaţie tumultuoasă, intensă, adolescentină, dar şi plină de probleme şi ulterior atât de nocivă, încât am crezut că am să sfârşesc înainte să încep să trăiesc cu adevărat. Cu Cristi am luat pentru prima oară heroină. (…) S-a întâmplat într-o seară când am fost la cineva să ne luăm prima dată, pentru că mulţi dintre prietenii noştri luau şi am zis şi noi să încercăm, să «gustăm', a povestit artista în urmă cu câțiva ani.

În 2011, după o ieșire nervoasă, Dana Marijuana a fost internată la Psihiatrie. Acum se pare că artista a trecut peste toate problemele și are o viața împlinită, atât în plan profesional cât și în plan personal.

Foto: Cancan, Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton