O mai ții minte pe bruneta superbă din ”Fiica Maharajahului”? Hunter Tylo și-a distrus frumusețea de chip cu operațiile estetice. Transformarea este șocantă!

 Oana Popoiag
.
Hunter TyloHunter Tylo

Cine a urmărit în anii 2000 serialul 'Fiica Maharajahului', nu are cum să o uite pe protagonista Hunter Tylo. La vremea aceea una din cele mai frumoase femei din lume, actrița este astăzi, la 57 de ani, unul din dezastrele chirurgiei estetice.

Pe vremuri era una din acele frumuseți care-ți tăiau respirația, ochii ei albaștri fermecând orice bărbat care ajungea în preajma sa. O știi din 'Fiica Maharajahului', dar și din 'Tânăr și neliniștit'. Dacă în anii 2000 frapa prin frumusețea izbitoare, astăzi, la 57 de ani, frapează prin modificările făcute la nivelul chipului.

Din păcate, Hunter Tylo este unul din dezastrele chirurgiei plastice prost înțelese și greșit manifestate. Actrița și-a distrus frumusețe de chip prin operații și intervenții estetice precum lifting facial, rinoplastie, injecții cu botox, implanturi în pomeți, mările de buze.

Foto: Hepta, Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton