De la ce pornesc discuțiile între Maria Constantin și iubitul ei, Robert Stoica: „Nu avem relația perfectă. Asta cu gelozia pleacă cumva de la...”

 Borcilă Andreea
.

De la ce pornesc discuțiile între Maria Constantin și iubitul ei, Robert Stoica. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire de ceva timp își vor să facă pasul următor, acela de a-și uni destinele. Vedeta a vorbit deschis despre relația ei de cuplu, despre care spune că nu e perfectă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

De la ce pornesc discuțiile între Maria Constantin și iubitul ei, Robert Stoica. Maria Constantin și iubitul ei, Robert Stoica, se iubesc de doi ani. Ambii sunt mai fericiți ca niciodată, se completează unul pe celălalt și plănuiesc să-și unească destinele anul viitor. După două căsnicii eșuate, în care a suferit, artista se consideră, cu adevărat, împlinită, dar mai ales, este o femeie norocoasă. 

maria-constantin-10maria-constantin-10

Maria Constantin și Robert Stoica vor să facă pasul cel mare. Și-au dat seama că se potrivesc și că se văd împreună până la adânci bătrâneți. Astfel, plănuiesc să facă nunta la anul, însă cei doi nu știu exact data evenimentului. Ambii, deși au vrut să invite un cerc restrâns de persoane, se pare că s-au răzgândi! Atât cântăreața, cât și iubitul ei au mulți prieteni, așa că se așteaptă să facă nuntă mare, cu sute de invitați. Marele eveniment va avea loc însă în București, în aer liber. 

Citește și: Ce operații estetice și-a făcut Maria Constantin.Arată diferit acum

Citește și: Ce dietă ține Maria Constantin.Iată meniul ei zilnic

Citește și: Anamaria Prodan, replici dure după dezvăluirile lui Reghe din emisiunea lui Denise Rifai:”Îl dau în judecată de vorbește singur”

Citește și: Andrew Fletcher, de la Depeche Mode, a murit:”Suntem șocați”

De la ce pornesc discuțiile între Maria Constantin și iubitul ei, Robert Stoica

Maria Constantin nu consideră că are o relație perfectă. Artista și Robert Constantin au discuții în contradictoriu, însă ele nu degenerează niciodată în certuri. Fiecare lasă de la el atunci când simt că este cazul să facă acest lucru.

„Nu ne certăm! Nu avem relația perfectă, poate că mai avem chestii în contradictoriu, dar niciodată nu ne certăm. Discutăm pe temele respective, daca el e de altă părere, eu îmi susțin părerea. Până la urmă mai las de la mine, mai lasă și el de la el și totul este foarte bine dar nu ne certăm!', a spus Maria Constantin, conform Ciao.

Cât despre gelozie, Maria Constantin a mărturisit că relația lor este bazată pe multă încredere, respect, și, fiecare dintre ei, sunt siguri de ceea ce au acasă, așa că nu au motive să fie gelozie în relația lor.

„Nu prea suntem geloși! Asta cu gelozia pleacă cumva de la o neîncredere în tine. Și atunci când ai încredere în tine, în partener, nu cred că trebuie să existe gelozii. Adică în momentul în care știi ce ai acasă și relația noastră e open mind… Nu sunt geloasă, nu am chestii din astea, daca văd o femeie frumoasă, chiar și eu îi zic: Ce frumoasa e! Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place. Nu pot să fiu geloasă doar pe o privire…', a mai spus Maria Constantin pentru sursa citată.

Cum s-au cunoscut Maria Constantin și Robert Stoica

Maria Constantin și Robert Stoica sunt într-o relație de aproximativ doi ani. Cei doi parteneri s-au cunoscut la un eveniment și s-au plăcut pe loc. Încă din primul moment, Maria Constantin a fost atrasă imediat de fizicul lui și a vrut să afle cât mai rapid cine e, iar la scurt timp a intrat în vorbă cu el. Mai mult spune că atracția a fost reciprocă, însă tânărul fiind mai timid nu a făcut primul pas gândindu-se că nu se va uita vedeta TV la el.

„La un eveniment pur și simplu, nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar cred că atracție la prima vedere, voiam să aflu cât mai repede să aflu ce e cu el, să aflu de unde a venit, de unde a răsărit’, a spus, la un moment dat, Maria Constantin.

„A fost atracția foarte mare, apoi au urmat și celelalte calități, e un om cald, un om bun, calm, care nu vorbește niciodată necontrolat, aveam nevoie de un om care să mă înțeleagă, să meargă cu mine la evenimente, să mă asculte, contează enorm de mult, a mai continuat ea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton