Cum s-au cunoscut Ionuț și Catrinela de la Insula Iubirii: „Sunt 13 ani diferență între noi”

 Cruceru Cristina
.

Cum s-au cunoscut Ionuț și Catrinela de la Insula Iubirii. Un nou cuplu a venit recent la Insula Iubirii, să-și testeze relația! Ionuț și Catrinela sunt împreună de ani buni și pare că nimic nu poate să-i despartă. Cei doi îndrăgostiți au venit la Insula Iubirii, pentru a vedea cât de puternică este dragostea ce-i leagă. Iată declarațiile făcute de ei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cum s-au cunoscut Ionuț și Catrinela de la Insula Iubirii. Un nou cuplu a venit la Insula Iubirii, să-și testeze relația. Ionuț și Catrinela sunt împreună de câțiva ani, iar relația lor pare de neatins. Cei doi amorezi locuiesc împreună și au planuri de viitor. Au venit la Insula Iubirii pentru a vedea dacă, într-adevăr, există ceva sau cineva care poate să-i despartă. Ionuț și Catrinela au făcut dezvăluiri importante din povestea lor de iubire.

CatrinelaCatrinela

Cum s-au cunoscut Ionuț și Catrinela de la Insula Iubirii. Ionuț și Catrinela și-au prezentat povestea de dragoste, cum a început totul și cum stau lucrurile, în prezent, între ei doi. Sunt împreună de 5 ani și 11 luni și locuiesc împreună încă de la începutul relației. Cei doi s-au cunoscut într-un bar, acolo unde Ionuț lucra. Aceștia lucrează în domeniul HORECA încă de pe vremea când s-au cunoscut.

Citește și: Un nou cuplu vine la Insula Iubirii, după ce au plecat Bogdan și Celia: „O experienţă interesantă”

Citește și: Bogdan Ionescu, atac dur la adresa Ceraselei de la Insula Iubirii: „Nu ai respect. Dacă erai femeia mea… „

Citește și: Volodimir Zelenski și soția lui, Olena, prima apariție publică de la începutul războiului. Cum s-au afișat la funeraliile fostului preşedinte al Ucrainei

Citește și: De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „A fost o chestie acum câteva săptămâni…”

Cum s-au cunoscut Ionuț și Catrinela de la Insula Iubirii

Cum s-au cunoscut Ionuț și Catrinela de la Insula Iubirii. Ionuț și Catrinela sunt noul cuplu, care a venit la Insula Iubirii să-și pună la încercare relația. Cei doi au vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiesc, dar și de unde a început totul.

'Avem o relație foarte puternică, creată în timp și simțim că este foarte strong. Lucrez în domeniul Horeca de peste 30 de ani. Noi ne-am cunoscut într-un bar unde lucram eu. Au fost niște shot-uri care s-au dat din partea casei, pentru că era ziua colegului meu, dar ele au mai cerut și altele. Acelea au fost trecute pe notă și a început să mă certe. De acolo am continuat. Ne-am scris. Pe 16 decembrie am întrebat-o dacă vrea să se mute cu mine.

Până la urmă îmi asum și eu un risc că dacă nu ne potrivim, după cum să îi spun să plece. Noi ne petrecem tot timpul împreună, de dimineață până seara. Sunt 13 ani diferență între noi, dacă eu aș avut vreo 70-80 și ea ar fi avut 20, atunci era o diferență de vârstă, dar așa nu. E un test pentru noi să vedem cum reacționăm. Eu cred că asta ne va uni și mai tare. Nici prin cap nu îmi trece că acest test ne va despărți, a spus Ionuț, la testimonialul de înscriere, la Insula Iubirii.

Cum a cucerit-o Ionuț pe Catrinela

Cum s-au cunoscut Ionuț și Catrinela de la Insula Iubirii. Catrinela este de părere că Ionuț este bărbatul potrivit pentru ea, aceasta afirmând că relația lor este la fel ca la început, după atâția ani.

'Secunda în care m-a cucerit a fost exact așa, s-a aplecat către bar, s-a uitat la mine așa și a zis ceva de genul ‘Dar tu ce faci acum, mă cerți pe mine, că nu înțeleg?. Dacă nu am fi simțit chimia respectivă, nici eu nu aș fi acceptat să mă mult cu tine. Relația noastră, în momentul de față este exact ca la început. Trăiesc, simt că este omul potrivit pentru mine și o simt și pentru un viitor, a spus Catrinela, la Antena 1.

Sursă foto: Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton