De ce și-a închis Oana Lis cabinetul de consiliere psihologică. Are legătură cu soțul ei

 Iacob Antonia
.

În vara acestui an, Oana Lis pusese bazele unui cabinet de consiliere psihologică, după ce a reușit să-și ia diploma de psiholog. Soția lui Viorel Lis era pusă pe fapte mari, însă planurile s-au schimbat între timp. Vedeta de 42 de ani și-a închis cabinetul și a detaliat motivul pentru care a făcut-o.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În perioada pandemiei de coronavirus, Oana Lis a oferit consultații online gratuite, însă de câteva luni, blondina percepea și o taxă și pusese bazele unui site online. Pentru o singură ședință de consiliere psihologică, soția lui Viorel Lis cerea 97 de ron.

De ce și-a închis Oana Lis cabinetul de consiliere psihologică

96101079_10218205087904932_8391293475546464256_n96101079_10218205087904932_8391293475546464256_n

„Pandemia mea personală fusese deja în 2014, atunci am simțit că am căzut psihic și fizic. În acel moment, eu m-am decis că pot fi mult mai mult decât ceea ce eram și că nu mai vreau să fiu percepută doar ca nevasta cuiva… ci că vreau eu să devin cineva! Și de atunci mă ocup de dezvoltarea mea personală, de evoluția mea și am ajuns acum să pot să ajut și pe alții să meargă pe acest drum. Pentru mine nu a fost ușor, dar nu a fost nici cel mai greu lucru de pe Pământ…

Consider că cel mai greu pas în orice este Primul pas!… E acel moment de «Aha» personal, de «Nu mai pot așa!»… de «Vreau altceva!»… «Vreau o schimbare!»… «Vreau să duc o viață mai bună!» Căci, așa cum ne spune fizica quantică, orice schimbare câtuși de mică pe care o facem… schimbă implicit și mediul nostru înconjurător!', era mesajul Oanei Lis, în prezentarea online pe care o făcea pentru pacienții săi.

Citește și: Viorel Lis și-a făcut testamentul. Oana Lis: „Eu decid ce facem cu banii'

Citește și: Oana Lis, despre drama pe care o trăiește Viorel Lis: „Nu este paralizat, dar are pareze'

Citește și: Elena Lasconi, prima reacție după despărțirea Alexandrei Stan de soț: „O poveste tristă!”

Citește și: Ce cadouri a primit Simona Halep la cununia civilă. Surpriza pregătită de Toni Iuruc

Vrea să aibă mai multă grijă de soțul ei, Viorel

Recent, într-un interviu, Oana Lis a mărturisit că s-a văzut nevoită să cabinetul de consiliere psihologică. Din păcate, totul are legătură cu starea de sănătate a lui Viorel Lis.

Fostul primar al Bucureștiului se confruntă cu mari probleme de sănătate. Viorel Lis nu se mai poate deplasa singur, iar Oana Lis a decis să se ocupe mai mult de el.

„L-am închis din cauza bolii lui Viorel, să lucrez, să plătesc totul pentru că Viorel în momentul de față nu poate să se spele fără ajutorul meu, nu se poate duce în bucătărie fără ajutorul meu. Este total dependent de mine. Și atunci, ca să muncesc, ar trebui să plătesc pe cineva pentru că statul nu mă ajută cu nimic. Prefer să fiu eu alături de el. Nimeni nu ar fi la fel de implicat ca mine.', a declarat Oana Lis la Antena Stars, conform spynews.ro.

Cum se simte Viorel Lis

Viorel Lis a dezvăluit că a ajuns să fie dependent de ajutorul soției sale. Fostul edil a suferit o semi-pareză la picioare, fapt care i-a afectat mobilitatea. Pentru a fi prezent în emisiunea lui Teo Trandafir, soțul Oanei Lis a luat mai multe pastile pentru durere.

„De la diabet a început totul. Mi-a distrus sistemul nervos perfieric care dă impulsurile spre picioare. Mi-au amorțit picioarele, în jos nu le mai simt, am pareză la nivelul coapselor care mă face să nu am echilibru, amețesc. Nu mai pot să merg singur. Noaptea cad, nu pot să merg la baie. Nu pot să fac nici baie în cadă! Am căzut prin casă de 4-5 ori! Numai Salvarea îmi mai intră în ultima vreme în casă!', a povestit Viorel Lis, la Kanal D.

„Am luat trei antiinflamatoare ca să pot să ies din casă. Mi-au murit mulți prieteni pe pandemie. Am căzut din picioare și pe stradă. Eu am o pensie nu de primar, ci de prim angajat. Am 32 de milioane. Pe mine recuperarea, 10 ședințe, m-a costat 37 de milioane! 10 milioane se duc lunar pe medicamente. Mulți zic că am fost primar, păi să vină să le dau averea mea!', a mai povestit Viorel Lis.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton