Cum se simte fetița Cristinei Cioran, după ce a fost externată din spital: "A luat în greutate..."

 Raiciu Adriana
.

În data de 19 iulie, Cristina Cioran a născut prematur o fetiță. La momentul respectiv, prezentatoarea era însărcinată în 29 de săptămâni, iar fetița ei a fost internată în spital mai bine de o lună de zile. Iată cum se simte micțula Ema după externare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran a născut prematur o fetiță. Jurnalista a trecut prin momente cumplite, după ce Ema a stat la terapie intensivă mai mult de o lună de zile. Acum, vedeta și-a adus fetița acasă și a vorbit despre momentele de după externare, dar și despre cum se simte acum fiica ei.

cioran-1cioran-1

Se pare că starea de sănătate a micuței Ema este din ce în ce mai bună, iar părinții sunt extrem de fericiți de această perioadă. În cadrul unui interviu, Cristina Cioran a dezvăluit că fiica ei se simte bine și că a reușit să ia în greutate.

Citește și: Ce a pățit Cristina Cioran cu puțin timp înainte de nașterea prematură: „Am pus mâna și copilul…'

Citește și: Când își va boteza Cristina Cioran fetița: „Nașii au fost aleși'

Citește și: Raluca Pastramă a fost cerută în căsătorie. Prima imagine cu inelul de logodnă

Citește și: Mara Bănică este suspectă de COVID. Jurnalista este însărcinată în șase luni: „Mi-e frică…”

Cum se simte Ema, fiica Cristinei Cioran, după externare

Ema, dar și Cristina Cioran au trecut prin momente extrem de dificile. Cele două au fost despărțite pentru o lună de zile, întrucât micuța a fost nevoită să stea în spital după naștere.

Ei bine, se pare că momentul mult așteptat a venit, iar prezentatoarea și iubitul ei se pot bucura de venirea fetiței lor acasă. În cadrul unui interviu, Cristina a dezvăluit că Ema a luat în greutate și că totul decurge normal.

'E liniștită, doarme, e foarte bine. A luat în greutate, am trecut peste emoțiile avute. Acum este liniște și pace. Sunt foarte fericită. Nu ne putem lua ochii de la ea', a mărturisit Cristina Cioran pentru Playtech.ro.

Prezentatoarea i-a făcut primul vaccin fetiței sale

În continuare, Cristina Cioran a mai adăugat faptul că i-a făcut primul vaccin fetiței sale și că a fost extrem de cuminte. Ba chiar mai mult, se pare că micuța se trezește de doar câteva ori pe noapte și este foarte liniștită.

'E chiar foarte cuminte, ceea ce e surpinzător, dar mă bucur. Doamna pediatru vine la noi, sau merg eu la ea, ținem mereu legătura. Noaptea îi dau laptele la trei-patru ore, mă ajută și mama, care este aici, cu noi', a adăugat vedeta tv pentru sursa citată.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton