De ce s-au despărțit Teodora și Alex Marcu de la Insula Iubirii, după o lună de relație: "Nu am acceptat..."

 Raiciu Adriana
.

De ce s-au despărțit Teodora și Alex Marcu de la Insula Iubirii după o lună de relație. Teodora și Alex Marcu s-au cunoscut în urmă cu trei ani, însă au fost despărțiti timp de doi ani. Cei doi s-au reîntâlnit apoi și au decis să își mai acorde o șansă. Iată declarațiile făcute de concurentă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Teodora și Alex Marcu de la Insula Iubirii formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la emisiunea de pe Antena 1. Cei doi amorezi s-au cunoscut în urmă cu trei ani, iar ceva timp mai târziu au decis să facă pasul cel mare. Însă, nu totul a fost roz în relația lor și au fost despărțiți pentru o perioadă destul de lungă.

img-1-1img-1-1

Teodora de la Insula Iubirii a oferit acum mai multe informații despre viața sa amoroasă. Iată care a fost motivul pentru care a stat departe de Alex Marcu, dar și ce planuri de viitoar are acum cu acesta!

Citește și: Tot ce nu știați despre Insula Iubirii. Detalii și imagini din culisele emisiunii

Citește și: Surpriză! Primul sărut de la Insula Iubirii, sezonul 6, a fost între două fete:„Eu am rămas….’

Citește și: Oana Ioniță, fosta actriță din „Inimă de țigan, la MasterChef.Cum arată și cu ce se ocupă, la 38 de ani

Citește și: De ce nu se căsătorește George Burcea cu Viviana Sposub, după terminarea divorțului de Andreea Bălan:„Lucrurile trebuie luate pas cu pas

De ce s-au despărțit Teodora și Alex Marcu de la Insula Iubirii după o lună de relație

Teodora și Alex Marcu au decis să își testeze iubirea la Insula Iubirii de la Antena 1. Povestea lor de dragoste a fost destul de complicată de la început, după cele declarate chiar de concurentă. Ei bine, cei doi amorezi s-au cunoscut în urmă cu trei ani, însă după o lună de relație, au deci să meargă pe drumuri diferite. Tânara tocmai ce ieșise dintr-o relație și nu era într-o stare prea bună.

Totuși, aceștia s-au reîntâlnit după doi ani de zile și au decis să își mai acorde o șansă.

'Doi ani am stat despărțiți. Nu pot să zic că chiar am fost așa împreună, am stat o lună, abia ne-am cunoscut în luna aia. Eu m-am despărțit de omul ăsta de care îți povesteam și l-am cunoscut pe el atunci, acum trei ani.

Am făcut Crăciunul cu Alex că el mi-a zis că nu vrea să facă Crăciunul cu mine, că vrea să facă cu altă femeie.

Eu nu am acceptat să îl aștept pe el și să… i-am zis că mai bine ne despărțim. Ne-am despărțit', a povestit aceasta.

Teodora a mai dezvăluit la Insula Iubirii că a mai avut o relație după despărțirea de Alex Marcu, care se pare că a făcut-o și mai puternică. Fostul ei partener de viață încă avea o relație cu fosta soție, cu care o înșela.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton