Cum a ajuns Raluca Bădulescu să fie vedeta cu cea mai mică talie din România: ”Nici mie nu-mi vine să cred”

 Cruceru Cristina
.

Cum a ajuns Raluca Bădulescu să fie vedeta cu cea mai mică talie din România. Vedeta a slăbit considerabil de-a lungul timpului, iar schimbarea pe care a suferit-o se poate vedea cu ochiul liber. Jurata de la 'Bravo, ai stil' este mândră de felul în care arată acum. 'Regina regească' a spus cum a ajuns să aibă cea mai mică talie dintre vedetele din showbiz-ul nostru.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cum a reușit Raluca Bădulescu să aibă cea mai mică talie dintre toate vedetele din showbiz-ul nostru. Jurata de la 'Bravo, ai stil' a slăbit foarte mult de-a lungul timpului, ajungând la greutatea pe care și-a dorit-o mereu.

Raluca-BadulescuRaluca-Badulescu

Raluca Bădulescu este intitulată drept 'Regina regească', însă foarte puțini știu de unde vine această replică. Vedeta a clarificat lucrurile, susținând că totul a pornit atunci când ea i-a adresat aceste cuvinte prezentatoarei Teo Trandafir. Mai precis, 'Regina regească' ar fi fost pentru Teo Trandafir.

Regina este un termen pe care eu i l-am adresat lui Teo Trandafir. Acum câțiva ani de zile, chiar de ziua mea, Teo mi-a făcut o surpriză splendidă la emisiunea „Bravo, ai stil!'. Mi-a adus un buchet de flori în direct la „Teo Show', noi fiind la filmări la „Bravo, ai stil!'.

Pentru Teo Trandafir am inventat termenul de „regină regească'. Apoi acest termen mi s-a atribuit într-un mod greșit mie, era destinat ei. Dacă a rămas la mine, atunci Teo este 'Împărăteasa Împărătească' pentru că trebuie să fie undeva mai sus', a spus Raluca Bădulescu, pentru ego.ro

Citește și: Ce înălțime și ce greutate are Raluca Bădulescu: „Regimul pe care l-am ținut se bazează pe…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se menține în formă Raluca Bădulescu, după operația de micșorare a stomacului: „Mănânc constant…”

Citește și: Adela Popescu, replică acidă pentru soțul ei, în direct la TV. Ce i-a spus Radu Vâlcan: 'Asta e datoria ta de mamă'

Citește și: De ce a plâns Anamaria Prodan când l-a ascultat pe naistul Nicolae Voiculeț, la lansarea propriului parfum: „Sunt puternică!'

Cum a ajuns Raluca Bădulescu să fie vedeta cu cea mai mică talie din România

Raluca Bădulescu nu și-a imaginat vreodată că va ajunge să aibă cea mai mică talie dintre toate vedetele din țară. La 47 de ani, Raluca Bădulescu a ajuns să aibă talia mai mică decât multe tinere de 20 de ani.

Nici mie nu îmi vine să cred. Vă spun sincer. Nu speram vreodată, indiferent că am făcut eforturi să slăbesc, să țin dietă etc. Dar niciodată nu am crezut că o să reușesc să slăbesc atât de mult. Am noroc că acum se poartă diversitatea și mă încadrez la limita de vârstă pentru că, altfel, la dimensiuni să știi că am 85 de centimetri la șold, 59 în talie, iar la bust am mai mult, dar acolo să fie primit că doar nu puteam să fiu ca o scândură', a declarat vedeta pentru ego.ro

Raluca Bădulescu, despre criticile pe care le primește pe internet

Vedeta a vorbit și despre criticile pe care le primește adesea în mediul online. Raluca Bădulescu susține că acum nu o mai deranjează cuvintele urâte, ce îi sunt adresate de câțiva internauți.

Îmi scrie lumea pe Instagram din alea: zici că te-au dezgropat, zici că ești vie, chestii din astea. Dar oricum nu mă mai afectează. Când ești gras nu e bine, când ești slab nu e bine. Oricum o dai nu e bine. Deci concluzia e bine când nu e bine, ca să ne înțelegem', a mai spus Raluca Bădulescu, pentru sursa citată mai sus.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton