De ce s-a despărțit Teo Trandafir de primul soț: „Plângeam de fiecare dată când...”

 Martin Lorena
.

De ce s-a despărțit Teo Trandafir de primul soț? Prezentatoarea TV, deși este mereu cu zâmbetul pe buze, a avut o viață tumultoasă. În ceea ce privește relațiile, vedeta a fost căsătorită de două ori, însă norocul nu a fost de partea ei. Primul mariaj a durat 6 ani, iar cel de al doilea doar câteva luni!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Teo Trandafir are o carieră impresionantă în televiziune, fiind una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România. Deși a construit o carieră de invidiat, norocul în dragoste nu a fost de partea ei. Aceasta a fost căsătorită de două ori și a suferit foarte mult în timpul primului mariaj!

WhatsApp-Image-2021-09-14-at-17.16.59WhatsApp-Image-2021-09-14-at-17.16.59

De-a lungul timpului, prezentatoarea de la Kanal D a fost foarte discretă în ceea ce privește viața ei personală, însă de curând a dezvăluit câteva detalii cu privire la prima ei căsnicie. Invitată la emisiunea online „În oglindă', Teo Trandafir a povestit momentele importante din mariajul cu Alexandru Trandafir.

Citește și: Cum arăta Teo Trandafir în adolescență și ce amintiri are de atunci:”Eram stresată, nimeni nu mă înțelegea”

Citește și: Teo Trandafir, după două căsnicii și două divorțuri:„Nu mai cred în dragoste la prima vedere'

Citește și: Cine este Toni Iuruc, viitorul soț al Simonei Halep.A mai fost căsătorit

Citește și: Cum a început, de fapt, relația dintre Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu:„Este o frustrare a oamenilor că…'

De ce s-a despărțit Teo Trandafir de primul soț

Teo Trandafir a trăit o frumoasă tumultoasă de dragoste alături de pilotul Alexandru Trandafir. Din păcate, căsnicia nu a durat decât 6 ani, timp în care prezentatoarea TV a suferit enorm:

„Meseria lui nu se putea face în București. Trebuia să plece duminică seara și venea vineri sau sâmbătă. Eu plângeam când pleca, de fiecare dată. Ne-am pus problema- hai să facem într-un fel.', a spus aceasta.

Chiar dacă iubirea dintre cei doi era foarte mare, vedeta Kanal D a ales să pună punct mariajului:

Oamenii vin în viața mea, stau ce stau și după își găsesc rostul lor, treaba lor. Eu nu mă pot reloca la nesfârșit. Dacă iubești cu adevărat pe cineva, îl lași să plece', a mai adăugat.

Cum a început povestea lor de dragoste

Teo Trandafir și pilotul Alexandru Trandafir s-au îndrăgit încă din prima clipă în care s-au cunoscut. După câteva întâlniri au decis să își spună „DA' în fața altarului, în 1990.

„Am ieșit la un suc, la două, la trei. Am devenit prieteni apropiați. Am hotărât să ne căsătorim după Revoluție, pentru că asta mi-ar fi acordat mie încă un pic de libertate.', a povestit Teo Trandafir.

Aceasta a menționat și faptul că pilotul de care era îndrăgostită avea un comportament nepotrivit față de tatăl ei:

„ Era obraznic cu tata, respectuos, dar încerca să mă protejeze. Tata încerca să știe unde sunt și mă suna pe fix: Da, nu știu. Înțeleg că vreți să știți unde este fiica dvs. Eu asta nu știu, pot să vă spun unde este soția mea.', a adăugat prezentatoarea TV.

Sursă foto: Facebook, Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton