De ce a refuzat Veta Biriș să cânte la nunta lui George Simion: „Atunci când am discutat prima dată...”

 Dumitrache Laura
.

De ce a refuzat Veta Biriș să cânte la nunta lui George Simion. Veta Biriș este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România. Cântăreața a fost invitată să cânte la nunta lui George Simion, liderul AUR, dar aceasta a refuzat evenimentul. Veta Biriș a dezvăluit care a fost motivul pentru care nu a acceptat să cânte la nunta anului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

De ce a refuzat Veta Biriș să cânte la nunta lui George Simion. Veta Biriș s-a numărat printre artiștii renumiți chemați să cânte la nunta lui George Simion, liderul AUR. Spre surprinderea politicianului, artista a refuzat să se prezinte la marele eveniment care va avea loc în ultimul weekend al lunii august. Nunta are loc în aceeași zi în care solista are de făcut parastasul fratelui ei.

Veta BirisVeta Biris

Cea care pe 11 august va împlini 72 de ani a declarat că decizia sa de a refuza invitația la nunta lui George Simion nu are nicio legătură cu politica. Interpreta de muzică populară a mărturisit că în aceeași zi trebuie să facă parastasul unei persoane dragi, motiv pentru care a ales să refuze să cânte la eveniment.

Citește și: Ce legătură are Gigi Becali cu nunta lui George Simion. Patronul FCSB, dar inedit pentru mire:„Ne va ajuta cu…'

Citește și: Ce reguli trebuie să respecte invitații, la nunta lui George Simion.Accesoriile obligatorii pentru toți cei care vin la eveniment

Citește și:Când începe Chefi la Cuțite, sezonul 10.Ce schimbări au loc în emisiune

Citește și: Tamara Buciuceanu ar fi împlinit azi 93 de ani. Ștefan Bănică:„Mi-e dor'

De ce a refuzat Veta Biriș să cânte la nunta lui George Simion

Veta Biriș a fost invitată să cânte la nunta lui George Simion, care va avea loc în ultimul weekend din august. Deși politicianul a declarat că așteaptă cât mai multă lume la nunta sa și că vor cânta numeroși artiști celebri, liderul AUR a primit un refuz din partea cântăreței Veta Biriș. Interpreta de muzică populară a decis să îl refuze pe liderul Alianței pentru Unirea Românilor și să nu cânte la nunta acestuia. Cântăreața speră ca politicianul să nu se supere pe ea, dar nu poate ajunge la eveniment deoarece are de organizat un parastas.

Atunci când am discutat prima data cu cineva din partea lui George Simion, nu am realizat că în aceeași zi am în familie un parastas foarte important. E vorba despre parastasul de un an al fratelui meu. Și am încercat în fel și chip să le împac pe amândouă, dar nu merge!', a declarat artista pentru impact.ro.

Veta Biriș: „Cu George Simion am vorbit o singură dată în viața mea”

Nunta lui George Simion are loc în aceeași zi în care artista are de împlinit datinele importane ale unui parastas. Veta Biriș a declarat că este o perioadă aglomerată pentru ea și cu greu reușește să accepte invitații la evenimente. Totodată, solista a mărturisit că s-a întâlnit o singură dată cu George Simion, liderul AUR.

„Cu George Simion am vorbit o singură dată în viața mea. Mă invitase la un alt eveniment, la care i-am spus că nu pot ajunge. Altfel, cred că aș fi mers să cânt la nunta sa. Ba chiar aș fi mers împreună cu doi muzicanți, ca să fie spectacolul cât mai frumos!', a declarat Veta Biriș pentru sursa citată.

Artista ar fi primit un tarif de patru ori mai mare

Tariful cerut de Veta Biriș pentru un show la un eveniment special variază între 1000-15000 de euro. De asemenea, suma poate crește dacă artista este însoțită de alți muzicieni. În cazul nunții lui George Simion, se pare că artista ar fi primit un tarif de patru ori mai mare ca cel obișnuit. Nunta lui George Simion va avea loc pe 27 august, în satul Oveselu, comuna Măciuca, județul Vâlcea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton