De ce poartă Patrizia Paglieri de la Asia Express numai haine negre

 Iacob Antonia
.

De ce poartă Patrizia Paglieri de la Asia Express numai haine negre. Fosta jurată de la ‘MasterChef România’ este sub lumina reflectoarelor de mulți ani, iar mulți s-au întrebat de ce bruneta poartă atât de des doar haine închise la culoare. Patrizia Paglieri povestea, în urmă cu ceva timp, care este motivul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce poartă Patrizia Paglieri numai haine negre. Concurenta de la Asia Express dezvăluia că preferă să poarte mereu negru pentru a evita anumite greșeli vestimentare. Ea a recunoscut că în trecut a avut probleme mari cu greutatea, iar negrul a ajutat-o să-și ascundă imperfecțiunile.

1-361-36

Multă mișcare, fără pâine, alcool, grăsimi, iar ultima masa nu mai târziu de ora 18.00. Ba chiar am liber la 100 grame de ciocolată, si chiar 4-5 cafele zilnic. Mă simt bine așa, cu noile reguli însă nu asta este motivul pentru care mă îmbrac mereu în negru deși nuanța, mereu la modă, ascunde dimensiunile. M-am obișnuit cu negru și, așa, nu fac greșeli vestimentare. Oricum, nu am o garderobă impresionantă căci stau mai mult în bucătărie decât la evenimente', dezvăluia vedeta, pentru Libertatea.ro, într-un interviu mai vechi.

Citește și: De ce s-au certat Patrizia Paglieri și fiul ei, la Asia Express. Francesco a țipat la mama lui

Citește și: Patrizia Paglieri și Francesco, detalii despre experiența Asia Express. „De la agonie la extaz'

Citește și: Filmul incidentului în care Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins. De ce a îndreptat arma spre ea

Citește și: Cum a fost cerută în căsătorie Nicole Cherry: „Ceva spontan”

De ce poartă Patrizia Paglieri de la Asia Express numai haine negre

Concurenta de la Asia Express a vorbit despre intervențiile estetice, mărturisind că până la vârsta de 51 de ani nu a apelat la bisturiul medicului estetician. 

Mi-am făcut recent injecții cu acid hialuronic și botox, pe care-l fac la șapte luni. În ceea ce privește intervențiile chirurgicale estetice, acolo zic pas. Mor de frică! Acesta este motivul pentru care nu mi-am făcut nici implant mamar. Mi-ar fi plăcut, dar numai gândul că mă taie și că mă doare mă înspăimântă’ , a declarat Patrizia. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Cine e iubitul Patriziei Paglieri: „E mai mic decât mine'

Concurenta de la Asia Express 4 a vorbit deschis despre relația de iubire pe care o are de mai bine de patru ani cu un afacerist străin, originar din Sicilia. Italianca este stabilită de ani buni în România, dar asta nu o împiedică să-și viziteze iubitul în Italia.

„Nu lucrăm în acelaşi domeniu. El e mai mic ca mine, are 53 de ani şi locuieşte în Agrigento. Suntem de patru ani împreună, însă cu pandemia asta a fost mai greu şi acum suntem mai bine. Noi suntem mai rezervaţi, nu ne place să ne expunem viaţa particulară. O să plec din nou la el zilele acestea, un pic acolo la el, un pic aici la noi, când vine el, când mă duc eu. Nu am o problemă că e mai mic decât mine. Îmi împart viaţa între el şi bucătărie, afacerea cu mâncare pe care o am acasă’, a declarat Patrizia Paglieri pentru Click.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton