De ce s-au despărțit Mona de la Puterea dragostei și Jitaru: "Era delăsător..."

 Raiciu Adriana
.

Mona de la Puterea dragostei a vorbit deschis despre despărțirea de Cristian Jitaru. Cei doi și-au dat mai multe șanse, însă au decis că este mai bine să meargă pe drumuri diferite. În cadrul unui interviu, fosta concurentă de la emisiunea de la Kanal D a izbucnit în lacrimi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar câteva zile, Cristian Jitaru a decis să vorbească despre motivul despărțirii dintre el și fosta concurentă de la Puterea dragostei. Sportivul susține că aceasta s-ar fi despărțit de el, însă a fost și el deranjat de faptul că iubita lui i-a dat numărul de telefon unui bărbat și a ținut legătura cu el.

monamona

În extrema cealaltă, Mona susține că adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de partenerul ei ar fi fost altul.

Citește și: Berna de la Puterea Dragostei are un nou iubit. Primele imagini cu cei doi

Citește și: Cum arăta Andra Volos de la Puterea Dragostei în adolescență, înainte de operațiile estetice. E cu totul alt om!

Citește și: Philip de la Puterea Dragostei, după ce Berna l-a acuzat că a bătut-o: „Mi-a zis că mă iubește

Citește și: De ce nu își mai vorbesc Mariana de la Puterea Dragostei și Cristian Comănici: „Nu s-a ajuns unde și-ar fi dorit el

De ce s-au despărțit Mona și Cristian Jitaru

Timp de mai bine de zece luni, Mona și Cristian Jitaru au format o relație. Cei doi îndrăgostiți au avut parte de un episod destul de complicat vara trecută, care le-a pus relația la încercare. Însă, aceștia au demonstrat că se iubesc și s-au împăcat.

Nici bine nu s-au împăcat, că îndrăgostiții au decis să pună punct relației definitiv. Mona a vorbit deschis despre motivul pentru care a decis să se despartă de Jitaru.

Tânara mămică susține că faptul că iubitul ei era o fire delăsătoare, chiar dezordonat și nici nu dădea semne că are gânduri serioase de viitorul, a făcut-o pe aceasta să sse gândească mai bine.

Eu nu am cum sa devin iresponsabila ca el, nu știu ce s-ar fi întâmplat daca și eu aș fi devenit ca el, probabil ar fi fost un haos total. Se întâmplă o data, e ok, dai un telefon, dar nu pot să stau mereu să te aștept.

Sunt lucruri mărunte, doar că adunate, dacă tu nu poți să treci peste anumite chestii, nu poți. Era foarte dezordonat. Era delăsător, trebuia să-i spui de multe ori să facă anumite chestii. (…) La o căruță trebuie să tragă doi cai', a spus Mona în emisiunea Totul despre Puterea Dragostei.

Ba chiar mai mult, Jitaru nu ar fi vrut deloc să se împrietenească cu Mihăiță, băiețelul său.

Niciodată nu au venit lucruri de la el către băiat. Este un lucru pe care nu i l-am spus niciodată, pentru că am vrut să vină de la el, dar n-a venit. (…) Îți place vaca, iei și vițelul', a mai spus fosta concurentă.

sursă foto- Instagram și Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton