De ce a pierdut Meghan Markle sarcina, în 2020. Prințul Harry face declarații șocante: „Am văzut totul”

 Radulescu Ruxandra
.

De ce a pierdut Meghan Markle sarcina, în 2020. În cadrul documentarului difuzat pe Netflix, Harry & Meghan, ducii de Sussex au vorbit despre un moment foarte dureros prin care au trecut în urmă cu ceva vreme. Meghan Markle a suferit un avort spontan, acum câțiva ani, situație ce a avut loc în timpul scandalului generat de presa britanică, cu privite la tatăl ducesei de Sussex. Harry și Meghan au vorbit despre această perioadă dificilă și despre ceea ce ar fi cauzat avortul spontan.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce a pierdut Meghan Markle sarcina, în 2020. Documentarul difuzat pe Netflix, Harry & Meghan, este plin de relatări surprinzătoare ale ducilor de Sussex, despre ce înseamnă a face parte din familia regală britanică. Meghan Markle și Prințul Harry au părăsit Marea Britanie, iar în prezent locuiesc în California. Cei doi au avut de înfruntat multe situații neplăcute până să ajungă la acest moment al vieții lor. Harry s-a declarat revoltat față de faptul că presa a publicat câteva scrisori dintre soția sa și tatăl acesteia. Prințul a menționat că Meghan a fost extrem de afectată de acest incident și că ar fi fost cauza avortului spontan pe care l-a suferit în 2020.

snapinsta.app_1080_83908438_2759146164203712_5587370796202465508_nsnapinsta.app_1080_83908438_2759146164203712_5587370796202465508_n

De ce a pierdut Meghan Markle sarcina, în 2020

Prințul Harry și Meghan Markle nu au ezitat să spună tot ce au avut pe suflet în documentarul difuzat de Netflix. Un moment extrem de emoționant, a fost acela în care ducii de Sussex au vorbit despre avortul pe care l-a suferit Meghan în 2020. Soția lui Harry a menționat că totul s-a întâmplat chiar în prima zi după ce se mutaseră împreună, pentru a începe o nouă viață, ca soț și soție.

„Eram însărcinată, nu prea dormeam și prima dimineață în care ne-am trezit în noua noastră casă a fost când am pierdut sarcina', a spus Markle.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, confesiuni dureroase în interviul cu Oprah Winfrey. Ce au spus despre Prințesa Diana

Citește și: Meghan Markle, Prințul Harry și Archie, prima fotografie de familie după interviul cu Oprah

Prințul Harry este de părere că Meghan Markle a pierdut copilul din cauza stresului constant la care o supunea presa. La vremea aceea, publicațiile britanice au făcut publice corespondența dintre ducesă și tatăl ei, aspect care ar fi afectat-o deosebit de mult pe Markle.

„Cred că soția mea a făcut un avort spontan, din cauza a ceea ce a făcut presa. Am văzut totul. Acum, știm cu siguranță că avortul spontan a fost cauzat de acest lucru? Bineînțeles că nu. Dar ținând cont de stresul pe care i l-a provocat, de lipsa de somn și de momentul sarcinii, de câte săptămâni avea, pot spune, din ce am văzut, că avortul spontan a fost cauzat de ceea ce încercau să-i facă', a conchis el.

Prințul Harry și Meghan Markle, numiți trădători din cauza declarațiilor făcute

Documentarul în care au apărut Prințul Harry și Meghan Markle nu a fost bine primit de unii britanici, care consuderă că ducii au exagerat cu declarațiile lor. Unii sunt de părere că anumite situații care s-au întâmplat în interiorul familiei regale nu ar trebuie expuse public. Harry și Meghan au dorit totuși să prezinte ce înseamnă cu adevărat viața la Palatul Buckingham pentru orice femeie, care se căsătorește cu un membru al familiei regale.

Citește și: Cine e Kylian Mbappé Lottin.A marcat trei goluri în finala Campionatului Mondial din Qatar

Citește și: Mădălina Ghenea, primele declarații după ce a fost jefuită pe aeroportul din Roma:’De trei zile nu dorm și nu mănânc’. Bijuteriile furate, estimate la 1 milion de euro

Accept că vor exista oameni din întreaga lume care nu vor fi în mod fundamental de acord cu ceea ce am făcut şi cum am făcut, dar ştiam că trebuie să fac tot ce pot pentru a-mi proteja familia, mai ales după ce s-a întâmplat cu mama mea', a afirmat Prințul Harry.

Prezentatorul britanic Pierce Morgan, un cunoscut susținător al monarhiei britanice, și-a manifestat disprețul față de gestul lui Harry și al lui Meghan, pe care îi numește trădători.

„Trădarea lui Harry, cu așa sânge rece, față de propria familie îl va lăsa pe el și pe actrița de ligă inferioară, Meghan, în postura de ratați lipsiți de compasiune'.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton