Amalia Năstsase, după șase ani de mariaj cu soțul ei, Răzvan Vasilescu: "Mi-am dat seama că...". Ce spune despre căsnicia cu Ilie Năstase

 Raiciu Adriana
.

Amalia Năstsase, după șase ani de mariaj cu soțul ei, Răzvan Vasilescu. Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu s-au căsătorit civil în Las Vegas, în urmă cu șase ani, iar la scurt timp au făcut și cununia religioasă în România. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dar vedeta a făcut o serie de declarații neașteptate acum. Iată ce a spus într-o emisiune de televiziune!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Amalia Năstsase, despre căsnicia cu soțul ei, Răzvan Vasilescu. Amalia Năstase este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Aceasta s-a ținut tot timpul departe de scandalurile din lumea mondenă și și-a focusat atenția pe proiectele sale și viața personală. De asemenea, fosta soție a lui Ilie Năstase și Răzvan Vasilescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit civil în Las Vegas, în urmă cu șase ani, iar la scurt timp au făcut o cununie religioasă și în România.

amaama

Invitată la emisiunea lui Teo Trandafir, Amalia Năstase a vorbit deschis despre mariajul ei, dar și ce schimbări s-au produs în căsnicia ei după semnarea actelor. Iată declarațiile făcute de aceasta!

Citește și: Cum arată Amalia Năstase la 45 de ani, după ce a slăbit 32 kg.De ce a apelat la medicul estetician

Citește și: Ce intervenție estetică își face Amalia Năstase, de la 27 de ani

Citește și: De ce nu poate Pavel Bartoș locui niciodată cu Smiley. Ce obicei neștiut are cântărețul:„E o chestie de intimitate’

Citește și: Ce studii are Anisia Gafton, câștigătoarea Sunt celebru, scoate-mă de aici!, sezonul 2. Cum a debutat în stand-up:'Am făcut un an de…'

Amalia Năstsase, despre căsnicia cu soțul ei, Răzvan Vasilescu

Amalia Năstase, în vârstă de 45 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Răzvan Vasilescu. Invitată la o emisiune de televiziune, vedeta a vorbit despre mariajul său. Printre altele, aceasta susține că nu s-a schimbat nimic în căsnicia ei de când a semnat actele și nu înțelege de ce anumite persoane se tem așa de tare de căsătorie.

„Nu, nu m-a încurcat niciuna dintre ele! Adică nu de asta s-a terminat prima mea căsătorie, că mi-am dat seama că sunt constrânsa de actul căsătoriei! Nu, sub nicio formă, adică, eu sunt foarte liberă dar în același timp am foarte multe tradiții pentru că fără tradiții nu putem să fim noi!

Eu sunt măritată cu Răzvan în Las Vegas și suntem căsătoriți! Am copii care au crescut într-o familie, care indiferent că s-a destrămat prima familie, au crescut în a două familie la fel de armonios! Îmi place să fiu căsătorită! Sunt cu omul pe care îl iubesc! Eu nu înțeleg când alții nu vor să se căsătorească! Până la urmă dacă e doar o hârtie, de ce să nu o faci?', a spus Amalia Năstase.

Care e secretul căsniciei sale

Totodată, Amalia Năstase mai susține faptul că, într-o relație, iubirea și respectul sunt cele mai importante aspecte, iar fără aceste două lucruri nu poate exista.

Iubirea și respectul sunt cele mai importante într-o relație. Daca doi oameni nu se iubesc se vor urî. Nu se poate să fie o relație dacă nu există iubire. ubirea înseamnă să pui persoana de lângă tine mai presus de orice. Eu reușesc să fac asta și cu copii dar și cu soțul.„, a mai spus Amalia Năstase, tot pentru Antena Stars.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton