De ce nu-și dorea Dinu Maxer copii. Dramele care i-au marcat viața artistului: "Niciodată nu m-am gândit să-mi întemeiez o familie. Această suferință dublă m-a făcut să..."

 Dumba Gabriela
.

De ce nu-și dorea Dinu Maxer copii. Deea și Dinu Maxer au împreună doi copii, însă puțină lume știe că artistul nu și-a dorit copii din cauza unor drame personale care i-au lăsat sechele. Recent, Deea și Dinu Maxer și-au anunțat divorțul, după o relație de 18 ani, iar surse din anturajul lor au dezvăluit în presă că și-au împărțit deja custodia copiilor: băiatul ar urma să rămână la Dinu, iar fetița la Deea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

De ce nu-și dorea Dinu Maxer copii. Dinu Maxer a vorbit într-un interviu pentru Antena Stars că nu și-a dorit niciodată să-și întemeieze o familie și nici nu a vrut să aibă copii, însă Deea Maxer a reușit să-l vindece. Cu toate astea, doar 18 ani a funcționat relația lor, iar recent și-au anunțat divorțul.

deea-si-dinu-maxer-prima-vacanta-in-patru-cum-li-s-a-schimbat-viata-cu-doi-copii-2deea-si-dinu-maxer-prima-vacanta-in-patru-cum-li-s-a-schimbat-viata-cu-doi-copii-2

De ce nu-și dorea Dinu Maxer copii, în tinerețe

Dinu Maxer a fost foarte afectat de divorțul părinților, dar și de moartea fratelui său, încât îl speria ideea de a avea copii.

„Niciodată nu m-am gândit să-mi întemeiez o familie. Nici nu am vrut să am copii. Am avut un exemplu negativ după divorțul părinților mei. Un frate de-al meu la vârsta de 10 ani a fost călcat de un tramvai în București.

Această suferință dublă pe mine m-a făcut să decid în acel moment că n-o să am niciodată familie.

Am avut nevoie foarte mulți ani să mă tratez. Cred că medicamentul meu se numește Deea Maxer. Deea a înțeles că dacă forțează ceva cu mine nu se va putea. Inclusiv cu al doilea copil au trecut 10 ani să mi-l doresc. Vreau să fac lucrurile atunci când mi le doresc și când îmi plac', a declarat Dinu Maxer la Antena Stars, acum ceva timp.

Citește și: De ce divorțează Deea și Dinu Maxer și ce se întâmplă cu cei doi copii

Citește și: Deea Maxer recunoaște că s-a neglijat, după 15 ani de mariaj cu Dinu Maxer: „Ăsta este un semnal de alarmă

Citește și: Gina Pistol a publicat prima imagine cu chipul fiicei sale, Josephine. Cum arată și cu cine seamănă micuța

Deea și Dinu Maxer divorțează după 18 ani

Anunțul că Deea și Dinu Maxer divorțează după 18 ani de relație, a surprins pe toată lumea.

„Am decis să ne încheiem căsătoria dupa 18 ani de relatie plini de iubire, fidelitate, respect si muncã depusã cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această cãlãtorie în care am fost, pe rând, piloti! Mulțumesc, @dinumaxer!

Voi ne știți viata, ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim sã respectați acest moment din viața noastră.

Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și, cel mai important, pentru copiii nostri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea și Dinu Maxer', a scris Deea Maxer pe contul ei personal de Instagram. La scurt timp și Dinu a postat același mesaj.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton