Ce s-a întâmplat, de fapt, între Andreea Bălan și Jean Gavril când au dormit împreună la America Express 2023: "Ce am făcut în seara aia..."

 Dumitrache Laura
.

Andreea Bălan și Jean Gavril au fost nevoiți să se „căsătorească” după ce echipele de la America Express 2023 au fost nevoite să își schimbe coechipierul. Cei doi au ajuns să formeze o echipă și chiar au dormit împreună. Jean Gavril a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, între el și Andreea Bălan, când au dormit împreună.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Echipele de la America Express au fost nevoite să schimbe coechipierul și să facă echipe cu alti concurenți, după care să se „căsătorească”. Așadar, Andreea Bălan și Jean Gavrul au format o echipă într-una dintre probele de la America Express 2023.

nunta jean si andreeanunta jean si andreea

Jean Gavril a vorbit recent despre momentul în care a trebuit să doarmă în același pat cu Andreea Bălan. Artistul și-a amintit despre acel moment, declarând că el și partenera sa din emisiunea au ales să se uite la un film vreme de o oră.

Citește și:Andreea Bălan și Jean Gavril s-au sărutat la America Express 2023, în timpul unei probe. Cum a reacționat soția artistului: „M-au deranjat alte chestii care au urmat'

Citește și:Jean Gavril a atacat-o dur pe Andreea Bălan, la America Express: „E și rea…” Scărlătescu i-a luat apărarea artistei

Citește și:Primele imagini cu Gina Pistol după ce a anunțat că se retrage din televiziune. Cum își ocupă timpul iubita lui Smiley

Citește și:Carmen Grebenișan a apărut cu fața umflată, după trei luni la Survivor 2023: „Apar afecțiuni, boli legate de…”

Andreea Bălan și Jean Gavril au dormit în același pat la America Express 2023

America Express 2023 a ajuns la final, iar echipa câștigătoare este formată din Cătălin Bordea și Nicu Cordea. Cei doi s-au „luptat” în marea finală cu Andreeea Bălan și Andreea Antonescu. Telespectatorii au avut parte de momente excepționale, iar echipele emisiunii au fost provocate să facă numeroase schimbări de-a lungul reality show-ului. Una dintre probele America Express 2023 a surprins pe toată lumea.

Echipele au fost nevoite să-și schimbe coechipierul iar mai apoi să se „căsătorească”. Jean Gavril și Andreea Bălan au format un cuplu, iar artistul a declarat abia acum ce s-a întâmplat în momentul în care a fost nevoit să doarmă în același pat cu îndrăgita cântăreaț.

Jean Gavril: „Ce-am făcut în seara aia…”

Jean Gavril a făcut pereche la America Express 2023 cu fratele său, Dinu, iar pentru o zi, artistul a făcut echipă cu Andreea Bălan. Acesta a vorbit recent despre momentul în care a dormit în același cu artista, spunând că el și coechipiera sa s-au uitat la un film.

„M-au trimis pe mine să dorm cu Andreea și, ce-am făcut în seara aia, după ce că m-a pus la perete, nu-mi place să dorm la perete. A dat drumul la televizor și ne-am uitat la Star Trek. Ne-am uitat vreo oră la Star Trek, voi deja ați sforăit', a declarat Jean Gavrul în show-ul online Podcastito Express.

Andreea Bălan și Jean Gavril s-au căsătorit la America Express 2023

Andreea Bălan și Jean Gavril s-au căsătorit la America Express 2023 după ce au schimbat perechile. Cei doi s-au sărutat în cadrul competiției și s-au amuzat de situație. ‘Iată răspunsul la întrebările care m-au bântuit în ultimii 3 ani: Dacă și când te mai măriți?' Și uitați cum m-am casatorit în Columbia în @americaexpressromania cu @jeangavril! A fost cea mai atipică, interesantă și amuzantă nuntă și noi am fost cei mai frumoși și happy (n.r. fericiți) miri. ”, a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

Echipele au fost schimbate la America Express, spre surprindere concurenților. Andreea Antonescu a fost în cursă cu Puya, Melinda cu Nelu Cortea, Cătălin Scărlătescu a fost alături de Mikey, Doina Teodoru cu Cătălin Bordea și Bianca Adam cu Dinu Gavril. Finala America Express a avut loc duminică, 26 martie, iar marii câștigători au fost Nelu Cortea și Cătălin Bordea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton