De ce nu s-a uitat Zanni la Survivor: „Nu pot să vizionez ceva unde știu că...”

 Borcilă Andreea
.

De ce nu s-a uitat Zanni la Survivor. Zanni moderează Survivor: ExtraShow, de pe platforma Voyo. Acolo, el stă de vorbă cu diferiți invitați pe baza unor momente-cheie din competiția de supraviețuire. Cu alte cuvinte, câștigătorul sezonului trecut al emisiunii ar trebui să știe în detaliu ce se petrece în jungla din Republica Dominicană. Artistul a recunoscut însă că nu s-a uitat, până acum, la vreun episod. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

De ce nu s-a uitat Zanni la Survivor. Zanni, cel care a obținut marele premiu în sezonul trecut al emisiunii, a fost unul dintre cei mai iubiți, dar și controversați participanți ai competiției de supraviețuire. Acum, el prezintă noutățile din spatele camerelor de filmat, într-o emisiune online. 

ZANNI-13ZANNI-13

De ce nu s-a uitat Zanni la Survivor. Edmond Hubert Zannidache, alias Zanni, în vârstă de 24 de ani, a fost concurentul care a câștigat Survivor România 2021. Nu de puține ori, el a fost blamat pentru cuvintele dure pe care le-a rostit la adresa colegilor lui. Sincer ca întotdeauna, el a reușit să capteze atenția și voturile publicului și a câștigat, în final, premiul cel mare.

Citește și: Zanni, câștigătorul Survivor 2021, comentarii dure la adresa actualilor concurenți:„Nu ai cum să intri cu tupeul pe care-l aveam eu după 7 luni'

Citește și: Zanni, adevărul despre viața amoroasă:”Este un domeniu în care nu sunt experimentat…”

Citește și: Cum arată Andreea Bălan la o săptămână după ce s-a lovit cu fața de bordură:„Mi-am scos firele'  

Citește și: Prințesa Charlotte a împlinit 7 ani.Imaginile publicate de Kate Middleton au cucerit internetul

De ce nu s-a uitat Zanni la Survivor

De ce nu se uită Zanni la Survivor. Artistul a mărturisit, într-un interviu pentru Ciao.ro, că nu urmărește actualul sezon de la Survivor România. El susține că primește deja întrebările pentru invitați în cadrul emisiunii lui de pe Voyo. Acesta a spus că nu poate vă vizioneze un show în care a fost și în care, spune el, a făcut „mai bine'.

„Eu nu mă uit la episoadele de la Survivor şi primesc nişte întrebări. Zice: întrebi asta, asta şi asta. Păi asta întreb eu concurentul?. Da. N-am ce să le spun, că eu nu m-am uitat la ediţii ca să am ce să-i întreb.

Dar am văzut la Măruţă că sunt unii care se uită la episoade, analizează bine şi întreabă fix bârfele alea ascunse. Ia uite-l pe Măruţă, are oamenii lui… Bine, eu nu mă compar cu Măruţă… Eu sunt mic, el e capul… Ca idee, mă mai uit la Survivor, dar nu pot să vizionez ceva unde ştiu că am fost şi am făcut mai bine. De aceea nu pot să mă uit', a precizat el în interviu. 

Zanni, despre banii pe care îi primește de la PRO tv 

Zanni a câștigat, anul trecut, premiul cel mare în valoare de 50.000 de euro. Acum, de când prezintă ExtraShow, de pe Voyo, cântărețul recunoaște că nu-și numără salariul primit din televiziune, mai ales că meseria lui este de artist. Toți banii îi intră în contul de firmă pe care și l-a deschis. 

„Am primit salariul de la PRO TV, dar intră pe contul de firmă, nici n-am intrat să-mi număr banii, nici nu verific când intră. La modul ăsta, îmi e atât de ușor și lejer să fac treaba asta, că nici nu m-am uitat la banii care-mi intră, nici nu pot să intru în ei, știu că e ceva cu firma, cu dividende, impozitul pe venit, că dacă scoți, trebuie să justifici banii.

Eu n-am înțeles treaba asta, am zis: din firma mea eu trebuie să justific banii mei? Dar când ești prost ca mine și nu știi d-astea, trebuie să înveți ce înseamnă firmă!', a declarat Zanni pentru Cancan. 

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton