Cum alegi cadourile în funcție de tipul evenimentului

 advertising.ringier
.

Cadourile reprezintă un gest simbolic prin care îți arăți recunoștința față de o persoană. Fie că e vorba de cineva din familie sau de la birou, cadourile trebuie să fie alese mereu cu bun gust și potrivit în funcție de tipul de eveniment la care iei parte. 

Alegerea unui cadou poate deveni o misiune destul de dificilă după o anumită perioadă în care ai epuizat toate ideile pe care le aveai pregătite. Pot fi și zile când efectiv nu ai timp să cauți cadouri personalizate special pentru o persoană dragă. De aceea e bine să verifici și pe internet unde găsești sute de idei de cadouri, în funcție de evenimentele la care urmează să iei parte.

Aniversarea căsătoriei

Acesta este unul din evenimentele la care este neapărat nevoie să nu lași pe ultima sută de metri alegerea cadoului. Indiferent de numărul anilor care au trecut de la fericitul eveniment, în continuare trebuie să vă considerați norocoși că v-ați întâlnit. Pentru acest tip de aniversare, de regulă, se merge pe cadouri emoționale precum un album foto cu poze din primele luni în care v-ați cunoscut, sau alte lucruri personalizate. 

Pentru soția ta poți alege să iei un cadou special pe care să îl poarte mereu cu ea. Acesta poate fi un colier personalizat cu numele său sau o husă de telefon pe care imprimi o imagine cu voi doi. Pentru soț se poate opta către alegerea unor cadouri mai practice precum un ceas de mână, un parfum deosebit sau chiar și o pereche de pantaloni scurti. Bărbaților le plac lucrurile mai practice de obicei așa că și hainele sunt potrivite ca și cadou, indiferent de aniversare.

Aniversarea unei onomastici

Zilele de naștere au loc în fiecare an și sunt numeroase, dacă ai parte de oameni dragi și mulți alături de tine. Varietatea opțiunilor de cadouri pentru onomastică este destul de mare. E indicat să optezi pentru cadouri personalizate cu mesaje atractive și foarte amuzante. Acum depinde foarte mult și cui urmează să îi faci un cadou. De exemplu, dacă vrei să faci mamei un cadou, poți alege un ghiveci cu flori de care să se bucure cât mai multă vreme.

La bărbați lucrurile sunt mai simple fiindcă lucrurile practice sunt mereu binevenite. Nu trebuie să optezi chiar pentru pantaloni scurți sau șosete, dar poți alege un tricou cu mesaje personalizate pe care cineva drag îl va aprecia foarte mult.

Aniversarea Crăciunului în familie

De Crăciun toată lumea oferă cadouri pentru toată lumea. Este cea mai fericită parte a anului când oamenii se gândesc ce cadouri o să primească. Problema apare atunci când tu trebuie să alegi un cadou. Este recomandat să cauți cadouri care au ca simbol Crăciunul. De regulă, astfel de cadouri sunt foarte apreciate de cei dragi, mai ales că ai numeroase ocazii pe parcursul anului să le faci și cadouri practice. Un coș cu bunătăți, multă ciocolată, vin și alte lucruri drăguțe vor fi pe placul oricui îi dăruiești un cadou înpachetat special de Crăciun.

Aniversarea zilei de 1, respectiv 8 martie

Femeile speciale din viața bărbaților sunt aniversate de Mărțișor și de 8 Martie. Pentru aceste zile speciale trebuie neapărat să oferi flori și mărțișoare. Poți profita să fii diferit față de alți ani și să strecori printre flori o invitație la cină romantică într-un loc deosebit. De asemenea, poți opta pentru alegerea unei locații inspirate unde să petreceți timp de calitate doar pentru voi doi. Poate o vacanță undeva departe de viața cotidiană nu ar strica. Pentru alte persoane dragi de 8 martie poți alege și cadouri care le sunt utile în viața de zi cu zi. Așadar poți opta pentru produse personale, seturi de pat, creme, parfumuri și alte lucruri care le vor face plăcere să le folosească.

Aniversare pascală

Aniversările de Paști sunt mai deosebite. Pentru acest tip de sărbătoare poți alege să oferi femeilor flori sau alte obiecte necesare în gospodărie. Bărbațiilor nu prea li se fac cadouri de Paști, dar atunci când ești invitat la cineva, te poți prezenta cu o sticlă de vin sau o băutură pe care o consideri potrivită gazdei la care iei cina.  E important să fii pregătit pentru orice eveniment și să găsești ideile potrivite de cadouri.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton