De ce Răzvan Simion și Dani Oțil nu se ceartă niciodată: „Nu avem bani să ne dăm împrumut și nici aceleași gusturi la femei”

 Borcilă Andreea
.

De ce Răzvan Simion și Dani Oțil nu se ceartă niciodată. Cei doi prezentatori de la Neatza, marca Antena 1, formează, de departe, una dintre cele mai îndrăgite echipe de colegi, din showbiz. S-au născut în același oraș, iar de-a lungul timpului au fost acolo unul pentru celălalt, la bine și la greu. Răzvan Simion, jumătatea profesională a lui Dani Oțil, a mărturisit care este secretul relației lor de prietenie! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, de la postul Antena 1, este urmărită de fani încă din anul 2008. Tot de atunci, prezintă același cuplu de colegi simpatici: Răzvan Simion și Dani Oțil. Cei doi sunt prieteni și colegi foarte buni, în ciuda tachinărilor pe care le au, de fiecare dată, în timpul matinalului.

dani-otil-10dani-otil-10

În fiecare zi, ambii prezentatori sunt puși pe glume, de aceea fanii îi urmăresc de două decenii. Iată ce a declarat Răzvan Simion despre relația de prietenie cu Dani Oțil!

Citește și: Ce a pățit Dani Oțil la restaurantul său, după ce Mihai Bobonete și Răzvan Simion s-au plâns de prețurile preparatelor:„Nu îmi place treaba asta'

Citește și: Dani Oțil, partener de afaceri cu soacra:”E aproape șefa mea”. Reacția lui Răzvan Simion

Citește și: Ce a descoperit Andreea Berecleanu pe o plajă din Spania:„Costumele de baie sunt…'

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022:„Am suferit din dragoste, când am fost îndrăgostit pentru prima și singura dată' / EXCLUSIV

De ce Răzvan Simion și Dani Oțil nu se ceartă niciodată

Matinalii de la Neatza, marca Antena 1, știu foarte bine cum să facă un show ca la carte. De 20 de ani, Răzvan și Dani sunt cei mai buni prieteni, dar și colegi. Dovadă că fanii îi urmăresc, în fiecare zi, pentru atmosfera pe care cei doi o creează atât de natural. Într-un interviu pentru Cancan, Răzvan Simion a dezvăluit secretul prieteniei lui cu Dani Oțil. Motivul pentru care nu se ceartă este unul destul de simplu.

Vorbeam cu niște studenți la jurnalism zilele trecute și le-am zis că în momentul în care mergem la muncă, nu știu, fără chef și doar așa să ne luăm salariul, înseamnă că suntem cam pierduți. La noi uite, că de 20 de ani nu e așa.

Noi  facem matinal de la 19 ani, știm cum e, ne bucurăm de fiecare zi, întâlnim oameni uneori mișto, în fiecare zi, ne bucurăm de chestiunea asta că am reușit să facem bani, și nu puțini, dintr-o chestie ce ne place foarte tare. Ce să mai, suntem niște privilegiați ai sorții.

Noi asta am vrut de la 16 ani, de când ne-am apucat să facem lucrul ăsta și până în ziua de azi. Nu ne-am văzut făcând altceva, nu știu dacă m-aș fi priceput la altceva pentru că nu mi-am pus problema să fiu altceva.

Uită-te puțin la el (n.r. Dani). De ce să mă cert? Nu avem motive pentru care să ne certăm. Prieteniile se strică de la bani sau de la femei. N-avem bani să ne dăm împrumut, să ne dăm înapoi și nu avem aceleași gusturi la femei.

Deci, nu ne-am certat niciodată. Show-ul? Amândoi avem show-ul. Eu sunt mai… știi cum zicea Mălăele: Munca nu a omorât pe nimeni, da de ce să riscăm?, a povestit Răzvan pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: arhivă, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton