De ce nu mai este pe post matinalul „Dimineața cu noi”, de la Kanal D. Patrizia Paglieri: „A fost destul de greu...”

 Dumitrache Laura
.

De ce nu mai este pe post matinalul „Dimineața cu noi', de la Kanal D. Patrizia Paglieri a făcut parte din proiectul matinalului Dimineața cu noi, de la Kanal D. Deși emisiunea a avut lansarea anul trecut, în martie, aceasta a fost scoasă de pe post la scurt timp. Patrizia era colegă de platou cu George Tănase, Bursucu și Viviana Sposub, alături de care a avut parte de momente de neuitat. Bucătarul chef a dezvăluit care au fost motivele pentru care matinalul nu mai este pe post.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce nu mai este pe post matinalul „Dimineața cu noi', de la Kanal D. Matinalul „Dimineața cu noi” de la Kanal D a fost scos din grilă, la scurt timp după ce a fost lansat pe post. Show-ul era prezentat de Bursucu și George Tănase , iar alături de ei se aflau Viviana Sposub și Patrizia Paglieri. Matinalul era difuzat la între orele 08.00-10.00, de luni pânpă vineri.

patriziA a paglieri dimineata cu noipatriziA a paglieri dimineata cu noi

Show-ul a debutat în 2022, pe 14 martie, dar la scurt timp, emisiunea a fost scoasă din grilă. Patrizia Paglieri a vorbit despre proiectul de la Kanal D, dezvăluind care a fost, de fapt, motivul pentru care emisiunea nu mai este pe post.

Citește și: Emisiunea „Dimineața cu noi' de la Kanal D a fost scoasă de pe post. Ce se va difuza în locul matinalului

Citește și:Cum arată Theo Rose însărcinată în luna a cincea. Și-a etalat burtica de gravidă într-o rochie mulată: 'Ce frumoasă ești'

Citește și:Emily Burghelea a postat prima imagine cu soțul ei fără ochelari. Cum arată Andrei: „Tatăl copiilor mei…”

Citește și:„Ea știe să se manifeste prin bătăi, caută circ'. Claudia Pătrășcanu a răbufnit după ce ar fi fost jignită de Bianca Drăgușanu. Ce acuzații îi aduce

De ce nu mai este pe post matinalul „Dimineața cu noi', de la Kanal D

Patrizia Paglieri a făcut parte din proiectul Dimineața cu noi, de la Kanal D, alături de Bursucu, George Tănase și Viviana Sposub. Emisiunea a fost difuzată pentru prima oară pe 14 martie 2022, dar la scurt timp a fost scoasă din grilă. Show-ul era difuzat în fiecare dimineață, de luni până vineri, dar ulterior s-a decis ca acesta să nu mai fie dat pe post. Patrizia Paglieri a dezvăluit abia acum motivul pentru care matinalul „Dimineața cu noi” a fost scos din grilă. A fost pentru prima dată când bucătarul chef făcea parte dintr-un matinal și s-a bucurat foarte mult de momentele petrecute alături de colegii săi.

La Kanal D a fost frumos, dar matinalul a fost destul de greu, concurența mare. Chiar m-am simțit atât de bine cu Bursucu, cu George și Viviana. Mi-a părut rău că nu a mers mai departe proiectul. Concurența nu ne-a distrus proiectul, însă cu orice lucru nou la început trebuie să ai răbdare. Poate mai trebuia un pic de răbdare cu acel proiect. Eu nu am făcut niciodată matinal în viața mea… mă trezeam la patru dimineața și nu este cel mai frumos lucru din viața unui om, dar mi-a plăcut mult, a fost un proiect foarte frumos.', a declarat Patrizia Paglieri pentru Click!

Patrizia Paglieri a fost jurat la MasterChef

Patrizia Paglieri a devenit cunoscută după ce a făcut parte din juriul emisiunii culinare MasterChef, de la PRO TV. Patrizia Paglieri este unul dintre cei mai apreciați chefi din România, iar ulterior i-a jurizat și pe chefii de la Chefi la cuțite, sezonul 9.

Aceasta a participat la mai multe emisiuni, iar în 2021 a acceptat provocarea de la Asia Express, alături de fiul ei, Francesco. Patrizia a locuit mulți ani în Italia, dar în urmă cu mulți ani a decis să se mute în România, unde a reușit să-și creeze o carieră de succes.

Celebrul chef își aduce aminte și de momentele în care a fost nevoită să îndure momente grele. „Șase luni am mâncat roșii cu brânză de capră de la vecina și am băut vin vărsat. Singurul catre trebuia să nu sufere era Francesco și cumpăram pentru el sucuri, dar eu chiar m-am chinuit' a povestit Patrizia pentru okmagazine.ro.

Patrizia a deschis un restaurant italienesc în sufrageria casei

Patrizia Paglieri a muncit foarte mult pentru a avea o carieră de succes. În 1999 a decis să deschidă un restaurant italienesc chiar în sufrageria casei. Ulterior, a reușit să își deschidă mai multe restaurante. Pe plan personal, Patrizia a avut parte de momente dificile.

S-a despărțit de tatăl lui Francesco când acesta avea doar 9 luni. „I-am şi zis lui Francesco că e greu să le ai pe toate în viaţă. De tatăl lui Francesco m-am despărţit când el avea 9 luni. El a renunţat la Francesco şi, practic, şi noi am renunţat la el', a mai povestit chef Patrizia.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton